![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#36 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
03.09.2008 çarşamba,
bugün yeni bir viraja girdim adım adım..kayıt oldum attım üzerimden stresi =) Fatih'in yaptırdığı meşhur kapıdan girdim içeri.. kayıt işlemlerimi tamamlayınca tabibler odasının hediyesi olan beyaz önlüğümü, dergilerini, rozetini aldım... ![]() üniversiteden çıkarken yine hediye olan üniversitenin çantasını ( ki rengi çok güzel masmavi) ve öğrenci kimliğimi aldım.. ![]() Allah'ım sana şükürler olsun ![]()
|
|
|
|
#39 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Aug 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=maviprens;541601]03.09.2008 çarşamba,
bugün yeni bir viraja girdim adım adım..kayıt oldum attım üzerimden stresi =) Fatih'in yaptırdığı meşhur kapıdan girdim içeri.. kayıt işlemlerimi tamamlayınca tabibler odasının hediyesi olan beyaz önlüğümü, dergilerini, rozetini aldım... ![]() üniversiteden çıkarken yine hediye olan üniversitenin çantasını ( ki rengi çok güzel masmavi) ve öğrenci kimliğimi aldım.. ![]() Allah'ım sana şükürler olsun ![]() 13 sene öncesini hatırlattın.. Umarım bu heyecanı hiç kaybetmezsin
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|