dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 09-08-2008   #1
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Boynu bükük yalnızlık

Yazılarınızı, şiirlerinizi tek bir başlık altında mesela 'Can Baba Şiirleri' şeklinde bir arada yazsanız da biz de size ait şiirleri diğer üyelerde olduğu gibi o başlık altında kolaylıkla okusak olmaz mı sevgili canbaba?
Bir de alıntı yaparken önce word belgesine kaydedip standart bir biçime sokun yazılarınızı, sonra buraya yapıştırın, benden size tavsiye
Kolay gelsin.
Eski 09-08-2008   #2
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

yalnızlığı neden bu kadar yerden yere vuruyoruz ki neden çirkin insan kılığına büründürüyoruz ki ben severim yalnızlık insanın kendisidir ve ben kendimi çok seviyorum

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-08-2008   #3
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Cheri Cheri Mesajı Gör
yalnızlığı neden bu kadar yerden yere vuruyoruz ki neden çirkin insan kılığına büründürüyoruz ki ben severim yalnızlık insanın kendisidir ve ben kendimi çok seviyorum
Yalnız geldik yalnız gideceğiz be muhterem.
karatoprak mode: ON
Eski 09-08-2008   #4
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

hep şey diye düşünüyorum gün içinde okulda işte özellikle işte sokakta alışverişye hep bir hırs hep bir koşuşturma bir rol içindeyiz zaman zaman yalnız kalıp ruhu beslemek gerek

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı