![]() |
|
||||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Sep 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tilki
(Yaralı martımın kanadından... Atsam diyorum, Marmara’ya Şu saatte fazla köpüklü müdür? Ya bedenim, ölmek için uygun mudur?) Beynimde ağır kanama var! Mahsus mu yapıyorsun bunu yar? Zaten bin bir tilki beynimde sevişiyor Bir insan kaç km hızla ölebilir? Yetmişinci km ye kadar, en fazla kaç 70lik devirebilir? Bu ve buna benzer bazı saçma sorular… ''Sorguya alın bu iti!'' diye sesleniyor aralarından biri Onca tilkiyle başa çıkamazdım tabi… Kızıl yeleli karı çok fena (çaktırma!) Hasedinden çatladı enayi ''Görüyor musun oğlum?'' diyorum kendi kendime (Bir kızla böyle sevişilir) Ölürken bile bunu söylüyordum Amma cesurum be, ölüyorsun ulan, haberin mi yok? Bu şartlar altında daha cesaretli olamıyorum bağışla! Gördüğün gibi bedenime el koydu arazi mafyası Ben kalbime inan senden daha muhtacım Sakın güvenlik birimlerine haber vermeyi deneme! Düşündüğünden daha fazla kaza/suç mahalliyim ben Telaş yapma! Beynimin tüm tilkileri sana feda olsun! Ama sakın, kendini öldürmeye kalkma! Aklıma çomak sokma! Küf/382 |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Küfür, Kötü şiirler de yazdım sana, ama aldırma!
Bir mayıs/ gecesiydi… Sıcak aynı zamanda yıkıcı Denize manşet olmuştuk Siyasi coğrafyama düz gitmiştin Şah damarımı sıyırmıştı keskin sözlerin Az kalsın yaşıyordum Sonra denize bedenimle bu notu düştüm: ''Bütün şairlerin altında yatan tek gerçek'' Mutlaka bir gün bütün kadınlar sevilmeyi hak edecek... Küf/382 |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Yörüngem Sen
Rengim hüzzam, sarı sonbahar… Ruhum aklımın gökyüzünden Halim ondan da beter, Dökülüp gidiyoruz işte Kokum uzun, esmer hanım/eli, sen… Avuçlarım kan Kaderim yine aynı, Aynı arsız çingene şefkati Okudukça, Aşka tapan zehrim iliklerimde yol alır Sesim hicaz Suskunluğumu duyma! Taksimimi yapıp giderim 45’lik plak gibi dönüyor dünya Yörüngem sen, Çıkma! Küf/382 |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |