dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-10-2008   #21
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Optimizasyon denemeleri

Tabi ki. Yağmur yağana kadar paso aynı saatte aynı yerde buluşacağız.

JaYmZ şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008   #22
Tembellik Kutsaldır!

kisitli optimizasyon nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
kisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandır

neden başka yere gitmiyoruz ki.
Eski 05-10-2008   #23
zifiri disi

dilemma nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.

ilgınç bir deneme olmuş yazının baslarında, emir kusturıca nın underground filmi geldi aklima, hanı su markonun kahrolası fasıst domuzlar ulkeyı ısgal ettıklerı zaman halkını yeraltına kıtledıgı fılm dıye dusunurken, bırden kendımı tombıksı okudugum zamanlarda buldum, hani butun cızgı roman kahramanların aseksuel oldugunu dusundugum zamanlarda, tombıks suzıyı sever turtasını yer parmaklarını yalar, ama suzıyı bır kere yalamıslıgı yoktur mesela, neyse cızgı roman kahramanlarının kadınlarla pek arası yok zaten, zagor cıkoya ayırdıgı zamanı kadınlara ayırsa neler yapabılırdı o yakısıklılıkla, ama o ne yapıyordu? çiko ile klubede takılıyordu, çelik blek mesela o pazularla adam rodı ve profesorle takılıyordu paso, kafaları calısıyor bunların kadınlarla takılan superkahramanlar mutsuz super kahramanlar bak guclerınden vazgecmıs dıye dusundum yazının sonundada...begendım ben olmus aferin :)
insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
dilemma çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2008   #24
Tembellik Kutsaldır!

kisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandır

kedinin kafası oldu bildiğiniz gibi öyle bakıyor sabahtan beri aynı yere. kafası öne düşmüş öyle bakıyor. arada bana bakıyor. hala bakıyor. bakmaya devam ediyor haha. zaten bu ilk değil alıştı şerefsiz. içeri al diye bağırıyor kapıda. hayvan zaten tembel. iyiden çuvala dönüyor demin yerini değiştirdim yatağı kullanabilmek için hayvan ölü gibi serdi kendini kalksana ayağa lavuk. sonra da düşündüm neden kalksın ki hayvanın yok mu tembellik hakkı. sonradan farkettim tembelliğin kendisi o. doğa onu yatsın diye yaratmış. zaten kafayı yemişti çok önceden. kapıda bağırıyor aç diye açıyorum yere yatıyo sırt üstü sev beni diye. hayvan yolunu bulmuş. bu arada hala bakıyor. neyse gene eski yerine bakıyor. aç kapıyı diye bağırıyor kapıda ya sanırsın alacaklı. açmıyon tabii alacaklıysa açmayayım diye kurtuluyon ama içerideyse açacan mecbursun çünkü bağıracak. eğer yeterince çabuk açmazsan daha yüksek sesle ve daha kısa zaman aralıklarıyla bağırıyor eğer gene yetişemezsen hayvan çığlık atıyor. bi tane dişi kedi vardı anaç. o zaman teraslı bi evde oturuyoz en üst katta. yanda da bina var merdiven çatıya açılıyo bizim terasa geçiliyor ordan. bu kedi her hamile kaldığında doğuracakken. gelirdi bize içeri almazsan da asla pes etmez. tabi bizi anlamış lavuk vurmayız hayvana asla. illa kendini zorla eve aldırıp yavrularını doğurup sonra rahat rahat ava çıkıyodu. garanti nasıl olsa. başa çıkamadık o ne isterse o oluyo. bunun yavrular büyüyor sonra bu da kayıp. gelmiyor artık. tam doğa hayvanı olmuş artık. sen sadece lazım olduğun için sana geliyo yoksa ev kedisi falan değil. muhtemelen o mahalledeki bütün kedilerin anasıdır. bi seferde hep 5 tane doğurur hepsi de yaşar. doğa ana bir kaç tane büyük yapmıştı o işe de el attılar kaslan yaptılar ya. ama doğada yaşayamaz işte süs hayvanı. mesela doğa yapmış bu kılıç diş kaplan mamut avlıyomuş. yuh!! mamut dediğin filin iki misli. nasıl bir zeberrutsa bebe. manyaklaşmış hayvanlar sıcakta. her şeyin devi var. boşuna değil eski zaman mitlerindeki canavarlar. adam kemiğine rastlamışsa kurmuştur. bu kedigiller manyak her boyuta girmişler ama trip hep aynı. uyuyolar ya. bi de manyak manyak yalanıyorlar sabahtan akşama kadar.

Son düzenleyen: kisitli optimizasyon : 05-10-2008 04:24 PM
kisitli optimizasyon çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2008   #25
Tembellik Kutsaldır!

eskiden zamanlar böyle geçiyordu işte. artık öyle değil şimdi saat var, tarihler var. zaman kavramı var. günü saatlere kim bölmüş? saat bi çemberde dolanan ok. eee.. işte şu kadar kez döndü demek ki bu kadar oldu. yok ya.. niye sayıyon çember çizip. manyadın mı? manyadı tabii lan. bi de greenwich zamanın merkezi. niye çorlu diil. hayır bi de dünyanın güneş etrafında dönüşünün başlangıç günü var: 1 ocak. saçma yaa. ben diyo muyum güneşin daha samanyolu çevresindeki turunu tamamlamasına şu kadar var diye. çünkü samanyolu da gidiyo. napacan boşver. gidiyo işte hayat akıyor. takıl..

böle böle bi de kaç yıl yaşamışız onu hesaplayıp ne kadar kalmış olabilir panikteyiz. eskiden adam önemsemiyomuş ne demek kaç yaşındasın. ondan rahat adam tütününü içiyo öle. biraz değişmişim diyo o kadar. "burada içme la şunu" diyen yok, çaycı bile yok lan. tüpçünün sesi gelmiyor çünkü iş yok. tüp ne yaa.. doğal gaz diye birşey var oysaki en doğal gaz osuruktur. bırak yaa gerek yok gaza salcan havaya. biriktire biriktire herşeyi manyadı millet. bırak gitsin. çöp evler bile var. işte onlar bariz belirtisi insanlığın durumunun. çöp evler.

zaten doğal durumda insan nüfusunun bu kadar olmasının imkanı yok. yani toprağın senin bokunu çekme limiti var -bakınız çöp demiyorum çünkü doğal durumda çöp diye bir şey yok, onu da insan yaptı.. sen nüfusunu hayvan gibi katlayınca bu limit artmadı ama bokun arttı. ve bir de üstüne çöp ürettin. şimdi de bok dolu boruların üstünde oturuyorsun mışıl mışıl. ne yaptın sen ya içine ettin ya dünyanın.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:56 AM.