Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-10-2008
  post #1
Tembellik Kutsaldır!

kisitli optimizasyon nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Blog Mesajları: 2
kisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Optimizasyon denemeleri

naziler yer üstünde 1 metre kare yapı yapıyorlarsa yerin altına 3 metre kare yapıyorlarmış, herifler coşmuşlar. hep sığınak paso. demek ki berlin bombalandığında ondan herkes ölmemiş. evet. herifler berlinin bir köşesine uçak savar binası yapmışlar. savaştan sonra nazilere ait tüm binaları yıkıyor müttefikler. fransılar gelip binaya 3 kez 50 kilo toplamda 150 kilo tnt koymuşlar tek bir tarafın duvarını yıkabilmişler. onlarda getirip moloz yığmışlar bir tarafına örtmek için diğer tarafında demiryolu hattı olduğu için oraya yığamamışlar öyle kalmış. manyaklık. çocuk işte. berlinde 5-6 tane savaştan sonra oluşan tepe varmış. şehrin molozlarını yığmışlar tepe olmuş. berlinin %80'i yıkılmış savaşta zaten. o uçaksavar binasında normal binalardan 30 kat fazla çelik kullanılmış. 3000 kişi barınabiliyormuş içinde. içinde sinema salonu varmış ya. uçaksavar binasında hay ben.. bildiğin şehir kurmuşlar. doktor vs. de var. herifler bir binayı sığınağa çevirmişler yuvarlak şekillerde labirentler oluştumuşlar. yakına bomba düşse bile 90 derecelik çok duvar olduğundan sarsıntıyı engelliyormuş. çok az zarar oluyormuş binada. hmm ilkel yöntem gene. yuvarlak yap dayanıklı olsun. tek sorun masraf ve işçilik. kafayı yemişler yerin altına yerleşmişler. köstebek misiniz. kafayı yemişler tabi olm. heriflerin planı dünyayı ele geçirmek. bundan daa manyakça bişi olabilir mi. bırak zagor ele geçirsin sanane. yani doğa üstü güç gerek tabii. süpermen misin geçirdin nası kontrol etcen yuvarlak zaten. olmaz yani. valla süperman değilim ama vatanım için olurum. olursun peki. süperman olduktan sonra kim takar vatanı gidip martina hingizle sevişicem. lan salak süperman olmuşun tüm evrenin hatunları hasta sana sen git martina ile seviş. kafam karıştı bütün kadınların kesin ihtimal olduğunu farkediince. olm bakarsın işte. hem de istediğin şekilde çıplak mı görmek istersin iç organlarını mı neyse. içorgan saçma olur o kadar derin bakma. ne yapim abi elalemin karaciğerini. karaciğer hem. kadın kara ciğerine bakım anam dicek değilsin heralde süpermen olduysan da. dünya benim oğlum artık etik değer mi kaldı. ahlaktan kurtuldum ben çünkü ceza mekanizması ortadan kalktı. öle clark kent falan da olma dalga mı geçiyon. tanrı ol direk hem de ispatla bunu sıkıysa aksini ispatlasınlar. neye ispatlıyolar ya. uçuyom kaçıyom olm hepsi direkt tapar. yoksa tokatlarım. dün süperman filmi izledim. lan bu filmin nesini beğenmişler dedim. süperman bi hatunla özel bi evde aşk yapıyor kurlaşıyo falan o sırada 3 tane uzaydan tip geliyor dandirik bi kasabaya kasaba 120 nüfuslu öyle dandik. orda ortalığı birbirine katıyolar. askerler geliyo onları da dövüyolar. çok salak bölümdü. bu süpermen salağı abaza ya aşk meşk tribinde. gitti güçlerini kristale yükleyip ölümlü oldu bunlar gelmeden önce. salak işte. ben de dayanamadım bu saçmalığa kapadım kanalı.

Tembellik hakkımı verin ulan dümbükler!
kisitli optimizasyon Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
  post #2

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Optimizasyon denemeleri

Allah tan kanalı kapamış sın kanka deli kanki ^^ excvuybıop
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
  post #3
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Rezalet bir deneme olmuş. Hiç tasvip etmiyorum. Berbat.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
  post #4

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Rezalet bir deneme olmuş. Hiç tasvip etmiyorum. Berbat.

Hadelem o senin cinsel sorunun bence çok naturel seksi ve içsel olmuş onun kafasına ulaşamıyorsun diye kıskanma ^^
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
  post #5
Tembellik Kutsaldır!

kisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandır

tasvip etmiyormuş bazıları. reklam mı bu.. slazenger hı?

Eski 04-10-2008
  post #6
Petrus

JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Okuduğum en rüsva yazıydı sanırım. İzninizle lavaboya gideceğim.

Eski 04-10-2008
  post #7
Petrus

Alıntı:
Yazan: Jeremiah Mesajı Gör
Hadelem o senin cinsel sorunun bence çok naturel seksi ve içsel olmuş onun kafasına ulaşamıyorsun diye kıskanma ^^
Kafanızı kırarım len sizin.

Eski 04-10-2008
  post #8
Tembellik Kutsaldır!

ya bi git ya. kafayı bozmuşsun sen.

Eski 04-10-2008
  post #9
Petrus

Seni seviyorum kisitli optimizasyon. Seninle iyi vakit geçirebiliriz. Ne bileyim beraber kurabiye yaparız. İstiklal'de yağmur altında yürürüz falan. Yakınında olmak istiyorum.Anladın mı?

Eski 04-10-2008
Tembellik Kutsaldır!

Tamam yapalım. ben de ne zamandır istiklali görmemiştim. ne zaman yaparız.

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 03:21 PM.