![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jun 2005
![]() |
[color=red] [/color]Sizin Hiç Babanız Öldümü Sizin hiç babanız öldü mü? |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
raki,peynir,Kevin
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevdigin siirleri siir defterine ekleyebilirsin Patrick
![]() Kendine ait calismalari ise, Edebiyat bolumundeki"Kendi Calismalariniz" isimli ayri bolumde sergileyebilirsin.Denemelerin ve siirlerin icin iki ayri bolum olusturabilirsin. ![]() Bir de mesajlarinda renkli yazmaz isen, girdigin tum mesajlar, tum temalarda okunabilir.Aksi takdirde bazilarinda okunmayacaktir.
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jun 2005
![]() |
BİLMİYORUM
İstediğini düşünebilirsin bu kelime hakkında İstediğin anlamı yükleyebilir, istediğin manaya gelebilirsin Sonuna istersen ünlem dahi koyabilirsin Ben karışmıyorum, ne istiyorsan onu demiş olayım O kelime sana ne anlatmak istiyorsa sorma bana Evet doğru anlamışsındır mutlaka, yeter ki bana sorma Daha önce anlattıklarım, anlatacaklarımın teminatıdır ya Ne sen anlamaya çalış ne ben anlatmaya İp boğaza geçti artık, sandaleyenin üstündeyiz Tek tekmelik işim kaldı, düğüm de baya sıkı Senin gibi, benim gibi, bizim gibi aynı Tek farkı; Bunda sadece bir düğüm var, bizde düğümler Çözmeye çok uğraştığımız, Uğraştıkça yeni bir tanesini daha kattığımız Matematik denklemi gibi oldu artık baksana Biliyorum azimli ve sabırlısın Ama sende bil ki, ben değilim. Duygularını bana anlatma artık, anlatma ki, Sonrasında benden anlatmamı beklemeyesin... İçinde yaşa artık beni, bırak olup biteni Eğer zorlanırsan benim gibi yap, Eline bir adet bilmiyorum al ve ıslat Kısık ateşde kaynattıktan sonra tamamdır... Dilediğin gibi kullanabilirsin, nasıl istersen... Çekersin çekebildiğin yere, götürüsün peşinden.. Benden kelimeler bekleme... Daha kalmadı, bilmiyorum var, o da son bi tane... Hani bırakta ipi gören ip diyebilsin... Bin şahit arattırma bize durduk yerde Düğüm atılmamış bir yer kalsın bari Kendini oraya sakla ve orda yaşa Ama lütfen çözmeye çalışma Çözmeye çalıştıkça düğüm atıyorsun bana Umursamazsın diyodun ya hani? Sende şimdiden antremanlara başla Sessizlik istiyorum bir parça, dinlensin ruhum Başka da hiçbir şey bilmiyorum PáTRiCK .. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|