![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
üç nokta
|
vardı cesaretin madem sallamaya... nasılsa değerdi düne kadar seni saran bu kollara... o kadar hızlı itmesen de düşecektim ben. nasılsa yol üzeriydi uçurum düne kadar sana koşan bu bacaklara..." |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
üç nokta
|
kaybolmuş zaman gibi boşluğun içinde
ve tüm seslerinin dünyanın; duyulmayacağı uzaklıkta, cigara yanar, ben nefeslenirken, ve hafif caz ve tütsü, burnumda tüterken "o kadar yüksekte "ateş yakmamalı!... diyorum, gülüyorsun!... |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
üç nokta
|
Kimi zaman bir paket sigara eşlik eder yalnızlığına
Kimi zaman ucuz bir şarap yahut bir kedi... Mecburi iyimserlikler bulunur etrafımızda. "Takma!" der."Boşver!" Sense oturmuş yatağına, bir günün daha devrilmesini beklersin... Etrafına bakar,mutluluklar görürsün. Ama çoğunlukla senin gibi yanlızlıklar... El uzatmazsın hiç,kabuğunda mutlusun... Öyle kal madem,güzelliğin bozulmasın... Lakin onca yanlız yüz arasında Bu sessizlik hepimizi acıtmaz mı? |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
üç nokta
|
kayış koptu
sol kolundan vurulan çocuk beyaz koridorda kalakaldı beyaz önlüklüler merakla bakakaldı ve beyaz betona kafasını vura vura iyileşmeye çalışanlar bir anlığına durakladı çocuk elinde bir kan torbası dün seni de söküp attığı damarlardan akan kan elindeki lakin sen beyaz önlüklülerin steril neşteriyle değil, kendi kurşununla aktın dün merdivenlerin grisine tam üç kat aşağı çocuk kalakaldı beyaz koridorda beyaz önlüklüler ve beyaz betona kafasını vura vura iyileşmeye çalışanlar durakladı bir anlığına hazırdı işkenceye ve beyaz duvarlar beş para etmez bir torbacı gibi sırıtarak çocuğu bekliyordu kayış koptu sol kolundan vurulan çocuk beyaz koridorda kalakaldı... |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
üç nokta
|
garip...
evdeki eşyalar gidişine ağladı az önce; çoğunu parçaladım! yatağımızı mesela hani çok gıcırdardı zaten üzerinde tepinip ikiye ayırırken gözlerim doldu sonra baltayı bulunca biraz sakinleştim televizyonu açtım kanal değiştirirken birden fırlayıp baltanın küt kısmıyla patlattım birlikte uzandığımız kanepeye sıçradı cam parçaları dolaba girişmedim uğraştırabilirdi bi sigara yakıp oturunca alt komşu geliverdi bişeyler devrildi dedim akabinde evden çıktım ben de dönmem artık |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
üç nokta
|
komadaki bir aşkı
geri döndürme çabası bizimki narkozsuz acı veriyoruz birbirimize sen koca bir tankla evimizi yerle bir ederken ben ağrı kesicilerini antidepresanlarla değiştiriyorum ve tuzaklar kurarken geçtiğin yollara paramparça olmana özellikle çabalıyorum sense elinde neşter gecelerce kovalıyorsun beni o soğuk pis sokaklarda doktorluğuna ise hayran kalıyorum şahdamarımı bulduğun o anda... |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
üç nokta
|
kayan yıldızları
iliklerinde seyrederken bir enjektör beni aklının raylarına iteledi epey dolandım nehirlerinde... sen tepelerden süzülüp gizli bahçeye varamadın ama ben aklının raylarında karmaşalarının en karanlık boşluğuna uzandım; kimse bilmiyor... |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
üç nokta
|
simsiyah bir bulutun
farklı uçlarında hep boş çıkan hayallere ağlıyoruz yalnız... gri folyoda ümitlerimizi yakıp dünyaya döküyoruz yüzlerde kendinden emin ifadeler fenerdeki buluşmaya ikimiz de gitmemişiz... taşa dönen kalplerimizi bulutlar taşımıyor düşüyorlar ümitlerle beraber dünyaya... simsiyah bir bulutun farklı köşelerindeyiz yalnız ikimiz... |
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Kabil
|
Güzelmiş...
|