dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-06-2006   #91
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Mor defterin gizi

yalan yanlış değilse bildiklerim bira daha ben öğretmeliyim çocuklarıma...
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-06-2006   #92
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

yalan yanlışsa da öğrendiklerim doğması ihtimal çocuklarıma bildirmeliyim hayatın oyunlarını...
Eski 07-06-2006   #93
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: mordefter Mesajı Gör
yalan yanlışsa da öğrendiklerim doğması ihtimal çocuklarıma bildirmeliyim hayatın oyunlarını...
ben doğrusunu anlatmayı teercih ederim...
Eski 07-06-2006   #94
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

yazıcılar vardır hayatta bir de anlatıcılar... ben ne yazık ikisi de olamadım... bu yüzden bildirmeliyim ruhumun sızılarıyla; sadece...
Eski 08-06-2006   #95
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: mordefter Mesajı Gör
yazıcılar vardır hayatta bir de anlatıcılar... ben ne yazık ikisi de olamadım... bu yüzden bildirmeliyim ruhumun sızılarıyla; sadece...
ben sadece yeteneksizim...
Eski 10-06-2006   #96
cesur

Dalgalı zamanların kokusuna konan kuşların kanatları kırık k sesleri demekmiş ve kuraklık ölüme gönüllü yazılan korkunun kardeş sesiymiş…

Klimalara takılan kelebeklerden söz edecektim daha; semenderlerin müziğe duyarsız işitme sistemlerinden sonra. Hoşunuza gitmezse kırık lambaların havaî rüyalarında da konaklayabilirdik. Ama ne yazık geç kaldınız. Az önce gözüm seyirdi ; demek ki oksitlenmiş öykülerle keseceğim bileklerimi bu gece. Eski sevgililerim afrosülfirik asitli çiçekler göndersin cenazeme. Bir parça keskin keman sesi hediye etsinler mezarıma. Adımı fısıldasınlar kimsesiz çocuklara ve evlat edinsinler mutlaka ayyaş bir kenti. Mayınlarla döşeli odamın yalnızlığına umursamadığım resimleri sersinler. Hayatıma uygun birkaç gözyaşı sipariş etsinler. Rumuzu ruhsuz olan kadınlar tek sıra halinde gelsin mezarlığa; yankısı arap seslerin şeyhidir onlar. Hırsız minnetlerin sığ kıyılarında dolaşsınlar. Elele atlanan çok katlı yanılgılara kadeh kaldırsınlar. Sigara dumanına sarsınlar dağlı ihtimallerin rüzgârını. Anlamsız cümlelerimi teskin edici ilaçlarla büyütsünler.
Solungaçlarında uğursuz parazitler barındıran piranalardan söz edecektim. Ama ne yazık geç kaldınız. Az önce gözüm seyirdi; demek ki sarmasını bilmediğim uyarıların sanrılarında bu gece bileklerimi Olric’in saçlarıyla keseceğim…
Eski 10-06-2006   #97
cesur

[COLOR=#000000]Çocuklar en çok yalnızlığa inanırmış; ne yazık hayat onları hep haklı çıkarırmış…[/COLOR]

[COLOR=#000000]İspanya içsavaşı yağmurludur sevgilim; yanına az kullanılmış sevişmeler almayı unutma. Bordo hüzünler sipariş ettim şehrin en yalnız salyangozuna senin için; hazır olur yarına. Gitmeden aynadaki şaşkın aksine el sallamayı unutma. Rüyalarına girmez suskunluklarım; kafanı yorma. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Berbat aktörleri vuruyormuş bir seri katil, yarasaları uyuşturucu satışında kullanıyormuş karanlık adamlar, bazı kadınlar ihtimallerin tiz sesli orospuluğunu yapıyormuş mutlu aile yuvalarında. Şehir kıyameti kanın ama sen aldırma.[/COLOR]
[COLOR=#000000]İspanya içsavaşı yağmurludur sevgilim; yanına sayısız hitaplarını almayı unutma. Tahrib-i aşkın mim sesini sipariş ettim şehrin en ahmak şarkıcısına senin için; hazır olur yarına. Gitmeden tüm yoksunlukları yakıp yıkmayı unutma.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Ben de seni aldattım; kafanı yorma…[/COLOR]
Eski 10-06-2006   #98
Yaşlı Çocuk..

Haymatlos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Haymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandır

Gitmeden aynadaki şaşkın aksine el sallamayı unutma. Rüyalarına girmez suskunluklarım; kafanı yorma.

çok sağlam laflar ediyorsun şehrin yıkıntıları arasında
uğultularda kalacak sözcüklerim
kalsın kanar nasılsa cebi delik şiirlerim..
kafanı yorma.

Je vous dis bravo. Vive la Mort! " Paris'te bir duvar yazısı böyle diyor.
( Sizi kutluyorum. Yaşasın Ölüm!)
Haymatlos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 10-06-2006   #99
Yasaklı

cebimden düşer kelime,dibi kazınır bir kere daha kuyunun...

dil yarat kaleme...tercihin sağlam...
Eski 10-06-2006   #100
irtifa kaybı

SophieSebastiana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
SophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandır
MSN ile mesaj gönder

tercihin kaygan ve yarılmış bir kalbe lüzumsuz..

SophieSebastiana çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 04:48 AM.