dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 10-06-2006   #101
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Mor defterin gizi

biz söze luzüm aramadık hiç...
Alıntı:
Yazan: SophieSebastiana Mesajı Gör
tercihin kaygan ve yarılmış bir kalbe lüzumsuz..
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-06-2006   #102
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

sağlam ya da yıkık... her tercih nasılsa bir vazgeçiş...
kırılgan ya da kaygan... her söz nasılsa sadece sahibine işkence...
ve sen... kanasın varsın tüm öyküler şiirlerde. "öykücüler" de "şiirciler" de bilir nasılsa renksiz yıkımların yağmur vakitlerini... dökülse de sıvası seslerin geriye hayalet cümleler kalır... nasılsa...
eyvallah
Eski 11-06-2006   #103
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

[COLOR=#000000]Serseri bir ruhu seven tüm hırçın kadınların yalnız tehlikelerine uyarı niteliğinde bir sanrı…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Kırgın kızlık zarları adını sayıklıyor ne biçim bir hikaye bu sonunda herkes mısralara ölüyor ben tüm durakları kaldırıyorum yazılarımdan isteyen okumadan çekip gitsin umrumda değil ben nasılsa bu cümleleri sana yazıyorum helak oluyor renkler avuçlarında gözlerinin rengi soyut yeşile çalarken kapımızı yumrukluyor yaban bir ağrı ben onu severdim diyor kin ya bu senelerle oksitlenmiyor tüm silahlarını kuşanıyorsun sen ama unutuyorsun yazgısını ihanetlerin ben ölüme uzanıyorum soğuk bir ameliyathanede damarlarıma ilaçlı ayrılıklar enjekte ediyorlar durmadan gülümsüyorum ki ağlamak yakışır bu ruha adamım şehir kankızıl sarhoşluklar biriktiriyor adının baş harfinde ne yazık kimse bilmiyor darağacına emanet ettiğin soyadını uğursuz şarkılar ezberletiyorlar ilkokullarda çocuklara iyi ki doğması ihtimal dışı çocuklarımızın fotoğraflardan kesip atıyorum kasıklarıma dolanan geceleri sen biraz uyuşmuş biraz tutulmuş gölgelerle sevişiyorsun kapımızı yumrukluyor sarsak bir acı ben onu diyor severdim ben alnından vuruyorum sesleri suni solunum yapmaya yetmiyor nefesin neyse adamım bu son tango demiştim ee hadi ölelim…[/COLOR]
Eski 11-06-2006   #104
Yaşlı Çocuk..

Haymatlos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Haymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandır

Kimi cümleler terk ediyor üvey ebeveynlerini
umarsızca dönüyorlar kağıdıma.
kalemime laf anlatamıyorum ki..

Je vous dis bravo. Vive la Mort! " Paris'te bir duvar yazısı böyle diyor.
( Sizi kutluyorum. Yaşasın Ölüm!)
Haymatlos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-06-2006   #105
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır

kalem afacan çocuk...söz dinlemez bazen..
Eski 12-06-2006   #106
cesur

[COLOR=#000000]Sıfırın altında geceler hep yalnızlığa açılır diyorsun; neden beni zamanla avutuyorsun?[/COLOR]

[COLOR=#000000]Kurşunî bir serserilikle adımlıyorsun ellerimin sokaklarını. Bu şehirdeki tek solak şarkıcının seranadını dinliyoruz zihnimiz sıfırın altında dumanlı. Çiçeklerin üreme sistemini anlatıyor yaşlı bir adam duvardan dinleyicilerine. Sokak köpekleri alkış tutuyor beceriksiz jönklerlere. Ben palyaçolardan korkuyorum, sen soluksuz kalıyorsun kahkahadan. En ahmak sirk burası olmalı. Baksana senden öğreniyor ip üzerinde durmayı cambazlar. Vaktinin çoğunu anıt mezar yaparak geçiriyor yalnız heykeltıraşlar. Ben gravür olmanın hayallerini kuruyorum. Sen soluksuz kalıyorsun ağlamaktan. Annem nane kokulu kefenler ütülüyor arka bahçede. Babam kahramanı değil hikayenin; bir köşede rüyasız uykulara dalıyor. Biz kıyısında duruyoruz ahşap bir kapının. Çift kanatlı kapılar ayrılıklara açılır diyorsun.dursuz duraksız sevişiyoruz ihtimallerle. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Sevgilim affet beni bu gece. Anlaşılmaz sözler ediyor gözlerim. Zamanı gelmiş demek hayatı s.ktir etmenin…[/COLOR]
Eski 13-06-2006   #107
Yasaklı

hayat bizi çoktan çektir etmedi mi...
Eski 13-06-2006   #108
cesur

[COLOR=#000000]Zulmet-i ebkem içinde paşam nazar eyledik sahipsiz şehirlere lakin zaman inanmadı hazin sevgimize…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Alengirli ruhlar mezarlığına gömdük sizi; kusura bakmayın fazla ağlamadık ardınızdan. Lakin şehrin tüm zâniyeleri koyunlarına üç gece er suret almadılar acınızdan. Ses çıkarmadık.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Zulmet içindeydi avuçlarınız; sin yazınıza böyle düştü tarih. Kendisinden mâ diye söz eden adamlar ihtimallerin tanrısı olurdu. İşte bu yüzden kutsal kitabınıza sığınan yaralı bir kaf sesi olmak istemiştim hep. Oysa zulul-ı gecede isminizi sayıklayan müşterek hüzünlü kadınlar vardı. Mücrimi bendim elbette bu sedef oymalı yalnızlığın. Fark etmemiştiniz kokunuza aşina korkularımı. Titrerdi zaman suskunluğunuz karşısında. Güçlüydünüz paşam; tüm cinai adamlar gibi hokkabazdı teniniz. Oysa sizin de vardı hazdan kaçan bir yanınız. Korkuyordunuz tüm ölümlüler gibi sevda-ı beşerden. Öyle ya tutku en yakıcı silahdı. Ve ölüm her beden için zamansız bir sancıydı. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Alengirli ruhlar mezarlığına gömdük sizi paşam; kusura bakmayın fazla ağlamadık ardınızdan. [/COLOR]

[COLOR=#000000]* kelimelerin sessiz tanrısı olmasaydı bu cümleler kurulmazdı... onun sayesinde söylendi hikayeler. o vakit teşekkür etmeli mutlaka yeteneğin üzerinde eğreti durmadığı harfe... alfabenin en haylaz sesine... 24. suskunluğa...[/COLOR]
Eski 14-06-2006   #109
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: mordefter Mesajı Gör
[COLOR=#000000]* kelimelerin sessiz tanrısı olmasaydı bu cümleler kurulmazdı... onun sayesinde söylendi hikayeler. o vakit teşekkür etmeli mutlaka yeteneğin üzerinde eğreti durmadığı harfe... alfabenin en haylaz sesine... 24. suskunluğa...[/COLOR]
ben anakronik sözün tanrısı...dilden acizane düşlere yazın...
Eski 15-06-2006   #110
cesur

[COLOR=#000000]Sarsak omzuma dokundu yıldırım kadar yumuşak sesi kelimelerin efendisinin. “Söyle” dedi buyurgan elleri “hırçın cümleleri evlat edinmek zordur; unutmasınlar. Tehlikeli kadınların itaflarını üzerlerine alınmasınlar. Gazabımdan korunsun tüm mısralar. Bazı diyarlarda sis diye bilinse de soyadım ben kelimelerin suskun tanrısıyım. Vatansız bir sanrıyım.”[/COLOR]
[COLOR=#000000]Kelimelerin suskun tanrısı sayesinde yazdım ben eski sözlerle yeni ayrılıkları… Yansıma onundur efendim kimse bundan pay çıkarmasın. Haymatlos’a dır teşekkürüm; kimse yanlış anlamasın…[/COLOR]

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:59 AM.