dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 16-06-2006   #111
mutlu

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

''suya ilk yazılan
ayet terstendi
kimse okuyamadı''

ayna suretin
senin ellerinde yeniden dağıldı...

okumayı öğrenmeden önce bildin sen suya bakmayı,
rüya konuşmayı...

Eski masalcılardan el almıştın,
Eski masalcılardan bir tek sen kaldın...

Kendiliğindendi...
Eski 19-06-2006   #112
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

[COLOR=#000000]Biraz dinlenin efendim arafta sorgulanmaya az kaldı…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Kırılgan gecelerin kekeme şarkıcısıydı yalnızlığım. Siz o vakitler yanlış rüyalara vuruyordunuz uykulu kirpiklerinizi. El almaz diyordum eksik etekler; inanmıyordunuz. Kuytu sarhoşluklarda neşeli haykırışlar size göre değildi; umursamıyordunuz oysa. Kızıl gölgeler biriktiriyordunuz pusuya düşen yarasalar için. Kertenkelelerden anlamazdınız ki siz; uçuç böceğinden bile korkardınız. Anlaşılan ürkmüyordunuz tırabzanları kırık dökük merdiven altı sevişmelerden. Yakışmıyordu gözlerinize kavak boylu rüzgâr. Siz demli pazar ayinlerine uzaktan bakmalıydınız. Çay kokulu bir geçmiş büyütmüştü ellerinizin durgunluğunu. İnce keskin masallar anlatıyordunuz masanıza yakışmayan yankılara. El almaz diyordum kimi şiirler; inanmıyordunuz. Sözlerinizi hayatla dağlıyordunuz. Ah efendim aşka ne çok güvendiniz… Ne yazık efendim yanılarak öldünüz…[/COLOR]
Eski 19-06-2006   #113
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

[COLOR=#000000]Yakarsanız da tüm kutsal kitapların tanrılarına kaybeden olmamak için basit kafiyelere güvenmeyin. Hayatıma değmeyin; uyarmadı demeyin…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Irzına geçtiğiniz tüm aşkları gözlerime emanet etmeye kalktınız; oysa ben kirpiklerimin kaderini koyu rimellerle boyuyordum. Narkozsuz ameliyatlardan sağ çıkacak kadar erken ölmüştü tutkularım. Kendini beğenmiş erkekler kabilesinin en sarsak askeriydiniz. İhanetlerimi taşıyacak kadar çocuk değildi elleriniz. Akortsuz huzursuzluklarım tereddütlü bir isyan olurdu sizin için. Bence, siz çok fazla kanamadan küfre sarılıp gidin.[/COLOR]
Eski 19-06-2006   #114
cesur

[COLOR=#000000]Masallar anlatırdı babam – ki ellerimin kokusunu ondan almışım… Annem rüyaları tabir ederdi ılık sabahlarda – ki gözlerimdeki hüznü ondan çalmışım.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Okumak belki de kirli aynalara tersten çizmekti şehrin gölgelerini. Suya dağılan renklerin gizlerini hissetmekti.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Masallar şiirlere kardeşti; ortaktı yollar. Kuzey herkes için yanlış yöndeydi. Kendiliğindendi belki de; belki de şiirlere teşekkür etmeliydi.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Öyle ya söylemeyi beceremediğim şiirlerle öğrenmiştim ben avaz avaz susmayı. Gecenin koynuna dantelli yalnızlıklar kazımayı. Şiirler saklamıştı sırtıma yapışık buzdan duvarları…[/COLOR]
[COLOR=#000000]Teşekkürler… [/COLOR]
Eski 19-06-2006   #115
Düş'eli çok oldu..

FreeChaos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
FreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyor
MSN ile mesaj gönder

Kuzey benim içinde yanlış bi yön oldu sanırım yıllardır yürüyüp bir yere varılamayan yollar gibi.. ruhuna sağlık dostum

Eloi! Lama Sabaktani?
FreeChaos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-06-2006   #116
cesur

[COLOR=#000000]Harp kıvamlı hayatlar yaşanırmış müptela sokaklarda ve eller sıvası dökülmüş duvarların zamansız gölgesi olurmuş…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Harabe gecelerin koynunda şekilsiz gölgelerdik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Avcumuz kanardı su içerken [/COLOR]
[COLOR=#000000]Serin kokulu balkonlara yalın ayak çıkardık[/COLOR]
[COLOR=#000000]Yeni yetme yalnızlıklardan şikayet ederdik inançsız çocuklara[/COLOR]
[COLOR=#000000]Müptela tutkularda halüsinasyonların en böceklisine takılırdık[/COLOR]
[COLOR=#000000]Biz acayip sarhoş olurduk acayip yalan söylerdik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Acayip ölürdük uyuşmuş yolculuklarda[/COLOR]
[COLOR=#000000]İlkokulda öğrenmiştik serseri kalplerden kedi merdiveni yapmayı[/COLOR]
[COLOR=#000000]İlk aşkı cin ali olan bir kız büyüyünce kelimesiz bir harften öte ne olurdu ki?[/COLOR]
[COLOR=#000000]Ve hangi esrar kıvrımlı bir dumana sarılırdı?[/COLOR]
[COLOR=#000000]Biz bilirdik solucanların kesik soluklu aşk hikayelerini[/COLOR]
[COLOR=#000000]110 km hızla giden trenler vardı düşlerimizde[/COLOR]
[COLOR=#000000]Ve inanmazsınız biz o trenlerde deli sevişirdik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Biz zaten acayip yalan söylerdik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Her suskunluk an gelir çığlık olurdu[/COLOR]
[COLOR=#000000]Aşk telleri kopmuş bir arpın kırık sesiydi biraz[/COLOR]
[COLOR=#000000]Bize öyle söylemişlerdi[/COLOR]
[COLOR=#000000]Dinlerdik karanlık rüyaların sözlerini[/COLOR]
[COLOR=#000000]Şeytan çarpsın ki uslu çocuklardık[/COLOR]
[COLOR=#000000]Gerçi acayip yalan söylerdik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Acayip ölürdük korku konaklarında[/COLOR]
[COLOR=#000000]Merdiven altlarına saklanırdı günaha bir nun kadar yakın ruhumuz[/COLOR]
[COLOR=#000000]Ayetlerden düşerdi boynu bükük mimler[/COLOR]
[COLOR=#000000]Göğsümüzde saklardık sırtımızı dönüp uyuduğumuz er adları[/COLOR]
[COLOR=#000000]Acayip sarhoş olurduk[/COLOR]
[COLOR=#000000]Acayip sevişirdik ağlamaların kıyısında[/COLOR]
[COLOR=#000000]Zaten biz acayip yalan söylerdik mazinin aynasında…[/COLOR]

[COLOR=#000000]* Denizsiz bir şehirde inatla martı rüyaları gören çocuklar seyyah bir şarkının ani sözlerinde konaklamalı derdi görmüş geçirmiş kadınlar. Hayat çok gülerdi onların edepsiz bilgeliklerine. Yine de en çok rüyalara güvenmeliydi. Zira kader bir tek rüyalarda bozamazdı keyfe keder kızlıkları…*[/COLOR]
Eski 22-06-2006   #117
Düş'eli çok oldu..

FreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyorFreeChaos çevresine ışık saçıyor
MSN ile mesaj gönder

oyunlarımızdaki gibi kalsın isterdik dünyayı... küçük hesapların olmadığı,kaybetsen de gülebileceğin bir hayat.. kirlenmemiş çocukluklar isterken ileri gittik anladım... sen küçük kız çocuğu büyüdün büyü bozuldu... harflerine teşekkürler bir arada güzel durmuşlar.. ruhuna sağlık

Eloi! Lama Sabaktani?
Eski 22-06-2006   #118
cesur

kelimeleri vuralım mı diye sordum az önce bir dosta; tanır mısın? bilir o benim harflerimin ütü tutmayışını...
teşekkürler... her şeyden öte dostluk için...
Eski 22-06-2006   #119
Düş'eli çok oldu..

MSN ile mesaj gönder

kelimeleri öldürme girişimlerimiz sürüyor... onlar da her seferinde dirilip tekrar bizi buluyorlar... bu hayatta biraz daha ölebiliriz... hazırlıklı mısın dostum?

Eloi! Lama Sabaktani?
Eski 22-06-2006   #120
cesur

bu hayatta biraz daha ölmeye hazırlıklıyım dostum... nasılsa kuzey hepimiz için acı bir masal... nasılsa hüzünler ince keskin bir bıçak...
dostluk neyle ölçülür sahi?... dostluk hangi fırtınalara kafa tutar?...
iyi ki ... özgür... iyi ki...

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:06 AM.