![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#411 | ||
|
cesur
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayat yeni bir gölge ısmarlamış şehrin en delikanlı terzisine Biraz yamalı bir soğuğu var bu mevsim içki meclislerinin Bilirsin soluksuz kalışları hesap ederim Derin bir hüzün için vakit var daha İstersen seninle el ele karanlığa yürüyelim Ardından oturup uzun bir suskunluk sararız geceye Dua edelim sevgilim belki haklı çıkar kutsal kitaplar Ki kutsal kitaplar haklı çıkarsa bir çocuk mutlaka âşık olur gölgesine Göğün efendisi usul usul uykuya dalmakta Demek ki bu gece yağmur yağacak sesimizin izine Edepsizliğimden korkan meleklerle konuştum dün gece Merak etmeyin dedim halel getirmem rengine İnanmadılar Yine de sevgilim, bakışlarının koyuluğunu armağan ettiler hatıralarıma Ulaklar haber üstüne haber taşıyor günahlara Aldırmıyorum İstersen sevgilim yeni bir hikâye anlatayım sana Bin bir tonuyla sessizliğimin O vakit bir çocuk düşle ömürlenir Bilirsin yollar ancak o vakit aşka geçit verir...
|
|
|
|
#413 | ||
|
Hayata YEMİNLİ
|
Hayatın alabildiğine yaşandığı sokaklar da
Bir deli bağırıyordu alabildiğine Ve anlamlıca LANET OLSUN AŞKA İHANET EDENLERE LANET OLSUN AŞK A İHANET EDENLERE
|
|
|
|
|
#414 | ||
|
cesur
buralardaydım... kendimi bir yerde unutmuşum, neresi onu hatırlamaya çalışıyordum... hatırlayamadım.
|
|
|
|
#415 | ||
|
cesur
ihanetin günah sayılmadığı yerler gördüm, ihanete bulandım biraz. sonra aynaları kırdım ki şahittir sözleri. sonra sözlerini de alıp gitti. yazmaktan başka çare kalmadı, dedim.
|
|
|
|
#416 | |||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
çok güzeldi yüreğine sağlık evet lanet olsun aşka ihanet edenlere!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#417 | ||
|
ağlak
|
al benden de o kadar..lanet olsun
lanet olsun bu hayata.. lanet olsun avram grant a ve lanet olsun abromovıc e
|
|
|
|
#419 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
susmuyorum!!!!!bağırıyorum!!!hattaaa zırlıyorumm duyuyormusun haa!!!ben seni hep duydum ihanetin kahrıbela sesii
artık ben vazgeçtim yalnızlığı seçtim herşey bitti anlasana!!! dokunma bana.......
|
|
|
|
#420 | ||
|
cesur
adının baş harfini sol omzuma mor bir dövmeyle işlemiştim. sadece özledim, sadece bunu bil istedim. isteksiz yağmurlar yağardı şehre, biz camın önüne otururduk yan yana, dışarı bakardık sadece. camdan yansıyan bakışlarımız değerdi birbirine. biz bu şehre adanmış iki kayıp ruh olmaya niyetlenmiştik, hatırlar mısın? sadece özledim, sadece bunu söylemek istedim...
( ve yaz geldi...ve masalar dışarıya atıldı o "çay evinde" sigara ister misin? "kesme şeker", ne dersin? )
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|