![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#443 | ||
|
cesur
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarım kalmış sözcüklerin boğazda bıraktığı sıcak acıdan, bir parça alkolle adam olanların tende bıraktığı izlerden, yanık bakışlı çocuklardan söz edebilirdim sana.
yola çıkmaya nasıl karar verdiğimi, senden hangi gece vazgeçtiğimi, onu neden sevdiğimi de anlatabilirdim. aklına ziyan tüm sorularına yanıt verebilir, sabaha kadar ağlamanı yüzümdeki buruk tebessümle izleyebilirdim. lâkin çok yorgunum... ses etme ölümle sevişiyorum. bunu anlaman mümkün değil, seni avucumun içi gibi biliyorum.
|
|
|
|
#444 | ||
|
cesur
bırakalım bunları bir kenara. oturalım karşılıklı, istersen bol sütlü kahve yapayım sana. içki içmek sana göre değil. bilirim. sigara sarmayı öğrendim, tabakamda adıyaman tütünü. arap işi çarşaflara sarayım. biraz serttir, dikkat et.
hadi bırakalım bunları bir kenara. seni özledim, tahmin edemeyeceğin kadar hem de. hatalıydım, kabulüm. kabulüm gitmemeliydim. ama... boş ver bahaneleri. bu kez bahanelere ve yalanlara gönül indirmeyeceğim. evet, gittim. gurur duymuyorum bununla. sadece hata yaptım. evet, haklısın çok hata yaptım, sayılmayacak kadar çok. farkındayım güvenini yok ettim. inan ki en çok seni sevdim. diğerleri hiçbir anlam taşımamış, bunu seni tamamen kaybedince anladım. bir öğle vakti o çay evinde karşılıklı oturup sustuğumuz zamanları özledim. karşıdan karşıya geçerken koluna girmeyi, gecenin bir yarısı senden gelen kısacık mesajları. geç kalmanı, ben geç kaldığımda söylenmeni... göz göze geldiğimiz ve gülümsediğimiz anları. sinirlenmeni bile özledim. biliyorum artık çok geç. biliyorum hayatında başka biri var. dilerim seni mutlu edecek kadar akıllıdır. sen özel bir adamsın. her şeye rağmen seninle olmak mazimin en muhteşem sayfası. biliyorum artık çok geç. ama inan ki seni çok sevdim. seni hâlâ seviyorum.
|
|
|
|
#445 | ||
|
cesur
Yarım kalan bir rüyanın orasını burasını gözetleyenler ahlaklı geçiniyormuş. Çok güldüm duyunca bunu. Bir doz antiseptik enjekte edin onursuzluklarına, gerçekleri anlatmaya geldim çünkü.
Yosma bir tanrıçanın dudağında küfre dönen bir gecenin iziydim Evet, ben! İzninizle tenimi biraz terbiye etmeliyim İçime boşalan gurursuz erkekliğinizi ertesi gün haplarıyla yok ettim Bunun için hiçbirinizden özür dileyecek değilim. Edepsizliğimi ehlileştirme derdine düşen tüm er suretlere Acil şifalar dilemekteyim Lâkin zorlu bir yarış bu, belirtmeden geçemeyeceğim Kefene gerek yok cesaretiniz varsa çat kapı buyurun yatak odama Aldırış etmem aynada tatmin ettiğiniz erkekliğinizin boyuna Boynunda mor bir dudak izi taşıyan adamlarla da sevişmiştim bir vakit Uyuşturucu bağımlılarının erken boşalmasıyla da yüzleştim Yani köhne bar orospuları kadar adam geçirdim yatağımdan Ne oldu, yüzünüz sarardı birden? İyi aile çocuğu rüyalarınız kaldıramadı sanırım sözlerimi Ziyanı yok alışkınım ben ahlaklı yalanlarınıza Bir aylık maaşını pavyonda harcayan adamlar kahpe saysın, ne çıkar beni Pembe panjurlu evlerde pazar sabahları ailecek edilen kahvaltılar yalandır Yalandır küçücük kızların içine boşalan adamların çocuklarının saçlarını okşamaları Sizin şefkatiniz benim için cinnettir Sağ olun almayayım aksayan yanlarınızı İnançlı günahkârlarsınız nihayetinde maşallah Nazar değmesin aman sesinize Gerekirse adamlığın raconundan dem vurun dost sohbetlerinde Anlattıklarınıza inanan birileri bulunur elbette Hiç olmadı vazelin sürersiniz hayatın sessiz kadınlığına Nasılsa erkekliği içine boşaldığınız bacak aralarının sayısıyla ölçüyorsunuz Ardından karşıma geçip bana orospu diyorsunuz Orospuyum kabul ediyorum Lâkin sizlere yetişmem mümkün değil Bunu da çok iyi biliyorum Edepsizliğimi ehlileştirme derdine düşen tüm er suretlere Acil şifalar dilemekteyim Anahtar deliğinden gözetlemeyi bırakın Az sonra orgazm taklitlerine geçeceğim
|
|
|
|
#446 | ||
|
cesur
ve ben hüzünlerin koyuluğundan geçip geldim. evet ben sıfıra vurdurulmuş saçlarımla intihara yakın geceler büyüttüm. yol uzundu lâkin vazgeçecek kadar güçlü değildim. evet, itiraf ediyorum ıslanan kirpiklerimle yalan yanlış oyunlar oynuyordum. serserilik mecrasına adımı büyük harflerle yazıyordum. oysa küçük harflerle konuşuyordu hayat. ortak bir noktamız yoktu. ve durmadan el kaybediyordum.
uslanmaz bir yalancıydı bakın bunu da itiraf ediyorum. imkânsız bir suskunluktu aşk benim için. mesafeler can yakıyordu, kanıyordu usul usul düşler. her rüya bıçaklanmıştı bacakarasından. edepsizdim onlara göre. utanmıyordum. lâkin iş aşka gelince...mutlaka kaybediyordum. soğuktu hava ve inanın bana hiç dayanamazdım ellerimin üşümesine. kış iki kişilik bir mevsimdi. lâkin mevsim çoktan kışı terk edip yazın koynuna girmişti. ihanetlere yabancı değildim elbette. buyur ederdim türlü deliliği evime. baş köşede ağırlardım hazin sonları. ve elbette farkındaydım sonumuz olmadığının. yine de geldim. yol uzundu ve imkânsızdı cümleler. kalbinden bıçakladım aynadaki aksimi. izninizle bitireyim artık can yakan suskunluğumun cenazesini...
|
|
|
|
#447 | ||
|
don ki$ot
|
can yakan suskunlugun...Susuyorum...Canim yaniyor, icmeliyim diyorum, sustum...
|
|
|
|
#448 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
deneme deneme test test
|
|
|
|
#449 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
deneme test
|
|
|
|
#450 | ||
|
Kabil
|
Ve sıcak bir güne uyandığında şehir, ben senin göğüne bakacağım. Bilmediğim kaldırımlarda kelimelerin kadar özgür, aklıma gelen ilk şarkıyı mırıldanacağım. Çok güzel bir gün olacak ve ben nihayet hayran olduğum cümlelerin sahibiyle tanışacağım.
![]() Bekle beni Jakabo...
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|