Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 24-12-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

Di'li gecmis sarilmisliklarinda mi yatardi hayatinin kar'i? Dus simdi golgeye, seni kuytular sarsin, sen ki varolan'dan kopamayacak olansin...

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-12-2005
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

sarıl şimdi düşüşlere; hayat hain...unutma... bekle öğretir sana zaman...sarıl şimdi düşüşlere...sen asla onlar gibi olamayacaksın...

Korkmuyorum artık yola çıkmaktan...
mordefter Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-12-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Bir dus olsam, dusermiydim duslerine, yalnizliga duseyazarken...

Eski 24-12-2005
Lethe

gaia nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
gaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandır

Düş'tüm.
Gözlerinden aşağıya bakarken
Düştüm.
Artık bende senin kadar ölüyüm.

Ve bi an dövülmüş bi hayvanın
acısı gözlerinde bakıp çevreye
döndü inine...
gaia Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-12-2005
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

düştüm... bu denizin dalgaları öldürdü beni... aşkı hayat bildim oysa hayat diye bir şey yokmuş...büyüdüm...

Eski 25-12-2005
Bildigin su iste be!

Hayat denize denize oldu.Ask'in basi sagolsun!

Eski 25-12-2005
cesur

aşk bir yanılsamadır derdi; inanmamak aptallıkmış...

Eski 25-12-2005
dalgana bak

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

kırmızı unuttun dediğin
her yer ayrı kırmızı

dün yaktım kırmızıyı

dün unuttum hergele bir masada gözyaşlarımı

...

unut tüm bildiklerini...
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-12-2005
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Uzattım ellerimi sensizliğin kollarına
Ben senin yokluğunda da var oldum...
Bir su gibi içtim kana kana seni
Bir zehir gibi öldürdün beni...
Olmaz dedim olur dedin
Hadi şimdi gel
Tut ellerimi çıkar beni bu çamurdan

...

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-12-2005
cesur

kırmızı... unuttun... dedim...
hergele masalar yutar alkolü ve gözyaşını...
ama kırılan içleri ne tutar ki?...

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı