![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#72 | ||
|
cesur
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayat kimi zaman sadece basit bir zamanlama hatasıdır/ geriye kalan toz duman bir aşktır ki aşk çok zaman yersiz bir tehditten öte değildir/ elinin tenime değişlerini fırtınaya emanet ettim ben sevgilim.
yokluğumuzda bu gri şehrin arka sokakları ağır sancılı bir ıslık olmuş renklere tutkun aşklardan geriye ne kalır sahi/ 111 rekat yokluk kılsam ruhunda hangi ayyaşlığın bedelini ödeyebilirim? bu gece ıssızlığa demir alıyor martı ölüleri; merak etme sevgilim üzerimizde eğreti durmaz ihanet. sevişmeler bıraktık ardımızda; düşleri kasıklarından vuran/ vakitsiz çocukları kenar süsü yaptık saçları dağınık yataklara/bronz heykeller düştü gölgelerine duvarların. ne kadarını götürebilirsin yalnızlığının yanında? kaderin refüjlerine hangi çığlığı emanet edebilirsin? bu savaşlar hangi yenilginin bedeli ve ikimize dar mı cehennemin ateşleri? aynadan yansıyan gözbebeklerinden binbir giz sarıyor dudaklar/ tehlikeli sularda kadere nazır intikam planları yapıyor hayat; payımıza düşen bir avuç kırıntısı zehrin/ siyanür tadı diyor mecnun bir mahcup. susuyoruz karşılıklı. biz ne yazık haklı çıkıyoruz. gitmenin kıyısına takılı kalmış sevişmelerde üç kere boşalt beni; kainat kanat sesleriyle boşaltmadan içini… sevgilim sana bu mektubu yoksunluğumuzdan yazıyorum/ vakitsiz bir ihtirasla şehvete susuyorum. ben hayata inat seni seviyorum…
|
|
|
|
#73 | ||
|
cesur
Ayağı kırılan yalnızlığı sen vur şakağından
Avcunun ayazına çocukluğunu emanet eder belki Belki serin cümleler yaratır renkli kırıklardan Sol elinin işaret parmağıyla gözbebeğine adının son sesini işler Eski bir plağın cızırtısında öylesine bir söz olur o vakit ayrılık Zamana rağmen küf tutmayan hikayeler anlatır binbir tonuyla ellerinin İçine akan hergele gülüşüyle tutuşturur sigarayı Yollar ihanetlere açılmaz o vakit O vakit aşk sevişir şehvetle O vakit isimsiz çocuklar düşle ömürlenir…
|
|
|
|
#74 | ||
|
don ki$ot
|
Bazi yazdiklarini birkac defa ust uste okudum, ne guzel yogurmussun kelimeleri oyle...Yuregine, emegine saglik...
|
|
|
|
#76 | ||
|
don ki$ot
|
Niye utaniyorsun ki, onun yerine daha cok yaz ki bizler de oyle guzel yazilari okuyabilelim...
|
|
|
|
#78 | ||
|
don ki$ot
|
Yazmak da yasamak da acitir bazen, insani yakar...Ama her seye ragmen yasamak da guzeldir yazmak da;verdikleri acilara, biraktiklari izlere ragmen...
|
|
|
|
#79 | ||
|
cesur
sakallarına takılı kalmış intikam tadı; oysa bahanelerin ardına saklanacak hayat kalmadı. suçlu kimdi; belki bendim yaraları hak eden. işte burdayım... sırça avizeler taşıdım sözlerinden. çok önce kırıldı; ben hayata rağmen sevdim. şimdi sakallarından damlayan kanla da baş ederim ben...
|
|
|
|
#80 | ||
|
Düş'eli çok oldu..
|
kelimelerin düş'esi
kelimelerin sen olduğunu fısıldadı kulaklarıma..bir ortak şiirdir bizim dostluğumuz herşeyden önce... bilirsin... ruhuna sağlık
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|