dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-06-2006   #81
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

bir ortak şiirdir bizim dostluğumuz... hoş gelmişsin FreeChaos
eyvallah
Eski 05-06-2006   #82
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

[COLOR=#000000]Ah ne yazık yüreğiniz sözlerinizin ardında kaybolmuş; meğerse aşk sadece çocuklar için hoş gelen bir konukmuş…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Bırakınız efendim bu rüya benim. Yalnız ellerinizi çekiniz saçlarımın kıyısından. Siz buyurun, korkmaya devam edin. Ben vakur bir cesaretle geçerim aşkın cinai kapısından. Anladım efendim cahil değil gözbebekleriniz. Ama unutmuşsunuz; hayat kitaplardan daha derin bir uçurumdur. Siz rahat rahat uyuyun, ben ikimizin yerine öderim bedellerini suskunluğun. “Afilli” gidişler planlayın efendim kendiniz için. Ben zaten adam akıllı sarhoşlukları severim. İstesem de silemem mazinin kirli titrekliğini aynaların yüzünden. Siz bana uymayın efendim. Zira bu aşktan payınıza düşen kimsesiz seslerdir sadece. Onlardan da hikaye yazılmaz efendim boşuna umut etmeyin.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Tüm kurallarınızı iç cebine yerleştirin en şık ceketinizin. Suretinizin sırtını sıvazlamayı unutmayın. Eski sözcükler seçin efendim bu an için.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Zira zamansız yenilginizim.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Adınız şiirlerin en ürkmüş cümlesidir artık efendim; tebrik ederim.[/COLOR]

[COLOR=#000000]Jiletli kan kardeşliklerden söz etmiştim efendim size. Vakit geceye vurgundu. Özledim seni diye başlıyordu tüm cümleleriniz. Oysa uzaktı gölgelerimiz. Size kolay gelsin efendim zira ben su gibi bir kadın değilim…[/COLOR]
Eski 05-06-2006   #83
cesur

[COLOR=#000000]Kimse adının kaderini yaşamıyormuş; herkes çalıntı düşleri hayat belliyormuş. Zaman sadece kendini oyalıyormuş…[/COLOR]

[COLOR=#000000]Suskunluğunuz vardı bir de; gecenin en olmadık vaktine düşen… Suskunluğunuz zehirliydi oysa sizin; ahulu kızılcık şerbeti tadında siyanürün en saf haliydi. Farkındaydınız elbette tüm lisanlarda aşk acıyla kan kardeşti. Gözleriniz belki de bu yüzden derin bir uçurumdu. Kapıların ardında sahipsiz yalnızlıklar biriktirirdiniz. Çekmecelere sığar sanmıştınız geçmiş; oysa fotoğraflardan çoktan kaçmıştı kadınlarınız. Yataklar boyunca serin uyuyan düşlerinizde adım geçmiyordu. Ben sizin dağınıklığınızı topluyordum; siz düzenli bir adam olmakla övünüyordunuz muhabbetlerde. Gülümsüyordum sadece. Ruhunuz ötelere düştüğünde anlayışlı bir aşık oluyordum. Beklemenin en hazin tonuna yazılıyordum usulca. Usulca sokuluyordum kokunuzun ellerimde kalan tortusuna. Suskunluğunuz vardı bir de; şarkıların en dilbilmezi yol gösteriyordu yıkık omzunuza. Yine de güçlüyü oynuyordunuz; oysa o kadar da uzun değildi boynunuz…[/COLOR]
[COLOR=#000000]Şimdi anlıyorum siz ne yazık kaybetmeye mahkumsunuz… Vakit gitmelerin koynunda; umrumda değil artık yokluğunuz…[/COLOR]
Eski 05-06-2006   #84
irtifa kaybı

SophieSebastiana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
SophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandırSophieSebastiana çok ince bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: mordefter Mesajı Gör
[COLOR=#000000] Size kolay gelsin efendim zira ben su gibi bir kadın değilim…[/COLOR]
yıkanmalı bütün şiirler bu satırda baştan sona!
harfler öldürülesi şair yürekleri hatırlattı, sıvası dökülen tenime...
diken diken oldu sözcükler döküldü gözlerimden.

SophieSebastiana çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-06-2006   #85
cesur

sıvası dökük ruhlarda derin izler bırakır bazı şiirler ve ancak bir şiirin can yakıcılığını da bilen biri diken diken olmuş sözleri döker gözlerinden.
benim en sevdiğim sözdür eyvallah... o vakit eyvallah SophieSebastiana
Eski 05-06-2006   #86
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Mor defterin gizi

susturulamayan dillerin kaleminden düşer şiirler...sıvası bazen tam,bazen parçalanmış...
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-06-2006   #87
cesur

sıvası tam ya da dökük... susmuyor acılar işte... yaralar kanıyor hâlâ... renklere vurgun işte ruh... bilirsin...
Eski 06-06-2006   #88
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Mor defterin gizi

ruh renge düştü düşeli,sessizlik ciddi bir yalan oldu...
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-06-2006   #89
cesur

[COLOR=#000000]anlaşılmaz sözlerden manidar aşklar yaratan çocuklar haritanın yönsüz yırtık köşesine saklanırmış buna en çok yaşlı zaman şaşırırmış…[/COLOR]

[COLOR=#000000]kaplumbağaların hıza zarar oksijen miktarından söz ettim yamalı aşklar derneğinde dün gece. çıkmaz gölgeli sokaklara kadeh kaldırdı dinleyenler, oysa sadece su içmeliydi boğulmayı ölmenin en eğlenceli yolu sayanlar. ben küllerini sakladığım çin işi sahte vazoyu kırdım. rüzgâra savurdum ruhunu. sonunda el almaz kartlardan kuleler yapabileceksin; gözün aydın. yanında oturan kadının ayakbilekleri ince bir tüle sarılı. birini öldürmüş olmalı. yağız yorgunluklar var koynumda. sen gözlerimin rengini hatırlama daha…[/COLOR]
Eski 07-06-2006   #90
cesur

[COLOR=#000000]bilinmez renklerden ölümler paylaşan şiirler kazanç hanene yazılmış sevgilim o zaman hadi içelim…[/COLOR]

[COLOR=#000000]yalnızlık senfonisi mısralarında yarım bir sevişme gibi kırık dökük uzanmış yatıyor. kelimeler tetikte bekliyor can yakmak için. suni solunum yapıyorum oysa ben cinayetime ortak olmaya gelen kiralık katile. tüm devlet başkanları adına özür mektupları yazıyorum balinlara. sonra kimsesiz suskunlukların saçlarını okşuyorum usulca. tutup hecesiz seslerin ellerinden derin çığlıklar planlıyorum. [/COLOR]

[COLOR=#000000]- kimse bu satırlardan bir halt anlamayacak biliyorum. ama ruhum ayaza çekti kendini; üşüyor anlaşılır öykülerim.-

sen bu sırada kan görmeye dayanamayan bir doktoru canlandırıyorsun loş sahnede. yeni imkânların yaralarından söz ediyorsun boş koltuklara. kanamalardan kurtulamamışız bak demek için binbir hinlik geçiyor dudaklarımdan benim.
aklım bombalarla çevrili çok özür dilerim. hadi şarap içelim. yorgun bir kedi görmüştüm rüyamda; görmüş geçirmiş yaşlı bir kadına tabir ettirelim.

- bu satırlar ruhuma gizlenen sarışın çocuğun ve biraz da senin marifetin sevgili şairim. o vakit sana düşen hayatın saçlarını şiirle örmek. çocuk nasılsa yaramaz sözlere hayran...-[/COLOR]

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 12:40 AM.