Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-08-2008
cesur

mordefter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2005
mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Mor defterin gizi

Alıntı:
Yazan: Leni Moore Mesajı Gör
Ve sıcak bir güne uyandığında şehir, ben senin göğüne bakacağım. Bilmediğim kaldırımlarda kelimelerin kadar özgür, aklıma gelen ilk şarkıyı mırıldanacağım. Çok güzel bir gün olacak ve ben nihayet hayran olduğum cümlelerin sahibiyle tanışacağım.
Bekle beni Jakabo...
sonunda... aynı kaldırımda yürüyüp karşılıklı bira içip sohbet edebildik... sonunda. sevgili dostum iyi ki varsın...
iyi ki...

Korkmuyorum artık yola çıkmaktan...
mordefter Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2008
cesur

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

adam olmanın cinsiyetle bir ilgisi olduğunu sananlar var etrafta. oysa adam gibi adam olmak zordur. iyi ve adaletli olmayı gerektirir. ne zaman gideceğini, ne zaman susacağını bilmeli insan. bağırıp çağırmakla, güç gösterilerinde bulunmakla adam olunmuyor.
bunu anlamak bu kadar mı güç?

Eski 24-09-2008
Kuyucan

suret nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2008
suret çevresine ışık saçıyorsuret çevresine ışık saçıyorsuret çevresine ışık saçıyorsuret çevresine ışık saçıyorsuret çevresine ışık saçıyorsuret çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: mordefter Mesajı Gör
yarım kalmış sözcüklerin boğazda bıraktığı sıcak acıdan, bir parça alkolle adam olanların tende bıraktığı izlerden, yanık bakışlı çocuklardan söz edebilirdim sana.
yola çıkmaya nasıl karar verdiğimi, senden hangi gece vazgeçtiğimi, onu neden sevdiğimi de anlatabilirdim.
aklına ziyan tüm sorularına yanıt verebilir, sabaha kadar ağlamanı yüzümdeki buruk tebessümle izleyebilirdim.
lâkin çok yorgunum... ses etme ölümle sevişiyorum. bunu anlaman mümkün değil, seni avucumun içi gibi biliyorum.

Müthiş...

israfil sur'u üfledi / Devam et neyzen / İnceldiği yerden / Kopsun kıyamet
Küf/382
suret Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-09-2008
cesur

sokakların ıssızlığını bildiğimi iddia ederdim. zaten ben pek çok konuda ahkam kesmeyi severdim. dik üçgenlerdeki açı kenar bağıntıları hakkında konuşurken bir yandan elektrik devrelerinden geçen akımları hesaplayabilirdim. iş, hayata gelince arsız arsız gülümser "hayat hem kumarbaz hem de üçkağıtçı" derdim. sonra üçkağıtçı kumarbazların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatan denemeler yazardım. yetmezse içki masasına kurulur kolay kolay sarhoş olmadığımı ispat ederdim herkese.
aynaya baktığımda gördüğüm sureti tanıyamadığım zamanlar aynaları kırardım. köprüleri yakma konusunda da ustaydım.
şimdi ise sadece bir parça huzur istiyorum. içimdeki seslerle konuştum tek tek. hepsini susmaya ikna ettim. yol bir durma biçimidir diyen tüm delileri içtenlikle tebrik ettim. yola koyulmalıyım. kendime başka bir hikâye yazmalıyım.
özür dilemeli, unutmalı, valizleri hazırlamalı, mazinin ağırlığını bir kenara bırakmalı ve hayatımın dağınıklığını toparlamalıyım. sessizlikten yeni anlamlar çıkarmayı öğrenmeli, güvenmeli ve güven vermeliyim.
gerekirse derin bir karanlık içinde kaybolmalı, yanlışlarla yüzleşmeliyim. kendimi bulmaya çalışmaktan vazgeçmeli, yeni bir ismin kaderini kabullenmeliyim.

Eski 01-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

SEssizlikten yeni bir yalnizlik yazdim kendime. Sustum.
Yeni bir ismin agrisina kacan o delinin ruzgarda savrulan saclarini seyrederken soguktan morarmis sehrin suratina bakip 'baska bir sehir bulamasin, bu sehir yine arkandan gelecek' sarkisini soyledim. Sonra, cok zaman sonra onu nasil gorecegimi dusundum. Biliyorum yeni isimler asla eskileri temize cekemezler. Hicbir isim baska bir ismin kaderiyle silinmez...Bir gun o da ogrenecek...
Bavulunu toplayip sokaga firladigi o gece tanrinin gozlerinden yildizlar kayiyordu. Karanlik gogun sarap kokan nefesi insani sarhos ediyordu. Kisa ve bilindik bir meyhane sarkisiyla ugurladim saclarina yildiz dokulen o serseriyi...Sonra hep ve sadece sustum.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-10-2008
cesur

hatıraların yakıcılığını şehrin göğsünde bırakmıştım. o gece, o meyhanede, o şarabı üç dakikada içtim. üç dakika daha uzun değil... isimlerin kaderinden bıktım. yola çıkmalıyım. yol aynı yere dönse de yola çıkmalıyım. sonra temize çekilen maziyi hayata hediye edebilirim.

Eski 01-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Sonra bavuluna doldurdugu tum agrilarini alip, arkasina bile bakmadan yola cikti.
-susmaliyim ve sadece ruzgarin sesine karisan o sarkida beklemeliyim onu-

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-10-2008
cesur

ve o deli ölü bir şiir için ağıt yakıyor. şehir konuşuyor durmadan, sesi kayboluyor karanlıkta. sabah ezanıyla yola çıkmalı derdi. derdi sadece gitmekti.

Eski 05-10-2008
cesur

Sayıklamaların karekökünde zehir zemberek açıklamalar yapan bakan bey bu sabah görevinden istifa etti. Tüm müptezellerin başı sağ olsun.

Doktor B12 vitamininin düşük olduğunu söylüyor kanımda. Ee diyorum umursamadan sonuç. Unutkanlık yapar diyor sinirli sinirli. Ne güzel işte diyorum kahkaha atarak belki kendimi bile unuturum.
Demek ki ben kendini unutmak için çaba sarf eden bir neslin son çocuğuyum.
Düz yazıda kafiye yapma sanatı soldan sağa dört harf, bilen varsa bu gece kapımı çalsın.
Kahretsin bu gece meşgulüm, yarın geceye ne dersin?
İçki getirmeyi unutma zira sevişmeye başka türlü tahammül edememekteyim.
Kimileri için fazla açık sözlü olduğumun farkındayım lâkin umrumda değil onlar
Doktor kırmızı et yemem gerektiğini söylüyor. Kırmızı et sevmem diyorum gözlerinin içine bakıp beyaz tenli olsa olur mu? Şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme. Ah bu doktorlara ne öğretiyorlar tıp fakültesinde kuzum?
Demek ki ben öptüğü adamları öldürme potansiyeli olan hatunlardan biriyim.
Bir örümcek türü yukardan aşağı yedi harf, bilen varsa çağrı bıraksın. Ben ararım. Telefonda zevk vermek benim tarzım değil, şimdiden anlaşalım.
Cuma gecesi çok içtim, sınırlarınızı görelim beyler ne dersiniz? En son duvara yumruk atmaktaydım.
Demek ki ben içince sapıtanlar grubunun bir üyesiyim.
Cila çekmek için içilen bir içki türü aşağıdan yukarı altı harf, bilen varsa yanında üç beş limon da getirsin.
Cesetleri tuzlamak için kaya tuzu aldım, işini görür mü ne dersin? Tamam o zaman bunu duyduğuma sevindim.
Sayıkladığım gecelerin hesabını tutuyor sevgilim. Seviştiğim adam kâbuslarımı seviyor en çok. Bana âşık olduğunu söyleyen vampir olmamdan şüpheleniyor. Âşık olduğum adam bana bir haftadır yalan söylüyor. Bu durumda hangisiyle gitmeliyim
İstersen baştan başlayalım. Benim adım ...... sen kimsin? Bu civarda başka isimlerle de bilinirim, onlar bana kalsın, ne dersin?
Bu gece meşgulüm, yukarda belirtmiştim bir daha oku derim.
Demek ki ben damarlarında zifiri zehirler taşıyanlardan biriyim.
Şehrin en harbi müptezeli soldan sağa altı harf, bilen mezarlık yolunda beni beklesin.
Ara vermeliyim saçmalamaya, doktor geldi. Daha yüksek dozda elektro şok rica edecektim.

Eski 13-10-2008
Kuyucan

feodora nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
feodora farklılığını belli etmeye başlamış

Derinliği ve coşkusuyla yüreğinizden dökülenler sarsıyor ve sarmalıyor yürekleri. Lütfen bekletmeyin sayın yazar.Tebriklerimi kabul edin lütfen.
Sevgilerimle
feodora Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:16 PM.