![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
cesur
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sırım, yandığım, sol yanım, yalanım, bedelim, yolum, sakındığım, zamansızım, gecem, suçum, katilim, mültecim, göğüm, masal kahramanım, hırsızım, hayırsızım, kışım, suretim, geçmişim, limanım, kırıklığım, kırgınlığım, bozgunum, soluğum, suskunluğum, son harfim, ana fikrim, yokluğum, yoksunluğum, umarsızım, kandığım, kanadığım, sayısızım, sayıkladığım, inançsızım, belirtecim, zıtlığım, tutarsızım, meyillim, kırık aynam, yarınsızım, gidenim, yaralım, düş(üş)üm, şivanım, korkum, mağlubum, kibritim, dumanım, dursuz duraksızım, şehrim, eş anlamlım, bilinmezim, huysuzum, huzursuzum, lalim, cesaretim, düğümüm, çözümsüzüm, yanıtım, yanılgım, oyun bozanım, yazanım, susuzluğum, son yudumum, baş kaldıranım, hergelem, uzağım, ağlayanım, izim, izinsizim, hayatsızım, öyküm, kervanım, kimsem, merakım, bozlağım, renksizim, ayyaşım, imkansızım, üç noktam, intikamım, intiharım, garbım, yakınım, şark\ım, kuralsızım, sanrım, sancım, başladığım, kayıbım, dağınıklığım, sigaram, gezginim, bitiremediğim, tesadüfüm, deyiş\im, uykusuzluğum, rüyam, hesapsızım, rüzgarım, sarhoşluğum, kazançsızım, sayfam, kollayanım, konaklayanım, terim, serim, serserim, seçeneksizim, gülüşüm
o kadar çoksun ki kayboluyorsun çığlığımda...elveda. Son düzenleyen: kafayi yemis dusler : 16-06-2005 02:04 PM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
cesur
yüreğindeki çölde giden kervanda bir bedeviyim şimdi. bir seraptan diğerine tuz taşıyan kervanın ardından gidiyorum beyaz atımla. heybelerden dökülen tuzları topluyorum. güneşin kendini beğenmiş yakıcılığı yerini yıldızlara bırakınca yaralarıma tuz basıyorum. aydınlığa inat kara, geceye inat beyaz tenimden damlayan kanla yazıyorum öykümü. kara gözlerimi yıldızlara emanet ediyorum. uzun kirpiklerim keskin birer kılıç ince dudaklarım korsan şarkılar oluyor. keskin kılıçların korsan şarkıların gölgesinde yasak bir aşk büyütüyorum. yaşamımın diyetini seni severek ödüyorum...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
cesur
bu dünyada geçirdiğimiz süreyi hayat yapan o küçük şeyleri özlüyorum...
deniz kıyısında bir pansiyonda beyaz sabun kokuları içinde uyanmayı, balkonun demirine ayaklarımı uzatıp kitap okumayı, bir şehre gece ışıklarıyla varmayı, sabahın en erkeninde bir dostu karşılamaya gitmeyi, yağmurun yağışını bir fincan çayla seyretmeyi, sokakta koşuşturan çocuklardan birinin onları izlediğimi fark edip bana gülümsemesini, apartmanı saran kurabiye kokusunun bizim evden gelmesini, radyoda kanallar arasında dolaşırken en sevdiğim şarkıya rastlamayı...özledim. hayatıma hüzünlü bir incelik katan şeyleri özledim... birine doya doya sarılmayı, hesapsız gülmeyi, kitapsız ağlamayı, adam gibi susmayı, dur durak bilmeden konuşmayı...özledim... kendimi... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|