![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Bağlaç
|
anlatmaya yetecek bir ben varken başka anlatıma gerek yok Kurduğum düşler ben kadar ben kurduğum düşler kadar yansıyarak karşılıklı gerçekleri oluşturur tebessüm ederiz acılara ben sevdaları doğurur sevdalar beni doğurur aşkları yazarım yanına sonları yazılarımda hep bir son vardır noktası ben olur ben olurum noktası. daha fazla yazarım yazılarım daha fazla beni yazar sonları ben hazırlarım sonlar beni hazırlar her sonuç anlamara gebedir her gebelik beni doğurur. Safranbolu / Nisan 2005 / Not
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bağlaç
|
Ölürüm;
Bu acılara karşı intihar saldırısı olur… Yaşarım; Bu sana karşı duruş olur … Yola ve zamana yürüdüm. Her yol tabelasında şafakdan; Bir düştüm… Her şafak ile ikiyüzyirmi tane gelecek kurdum. Hesaplarda dengesizlik sezdim. Bölümden daha büyük kalan çıkıyordu… Hesap makinesinin sonuçlarında, Hep sen çıkıyordun. .... ( fazla arabesk , en azında burada kalsın yoksa bende kalınca siliniyor )
|
|
|
|
#4 | ||
|
raki,peynir,Kevin
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Not, kendi calismalariniz bolumunde bir basliga siirlerini baska bir basliga duz yazilarini toplayabilirsin.Derli toplu durmasi acisindan buraya aktardim dilersen basligi degistirebilirsin.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|