![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Irish Republican Army
Giriş Tarihi: Jun 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[/color] dalgalar kıyıya çarpıyor, kumlar dalgalarla birlikte denize sürükleniyor... sabah geceye, gece sabaha nöbetlerini devrediyor... saatler ufak ufak dilimlerle ömürümüzden geçiyor... birileri çok mutlu, birileri son nefesini veriyor... yağmurlar kendini özlemle bekleyen topraklarla dokunmuyor... seni özlüyorum, senin bundan haberin yok... hayat devam ediyor devrederek bir sonrakine... belki çok şey katarak ve bir o kadar bir şeyler götürürek.... bazen bir bardak su yetmiyor susuzluğunu dindirmeye... bahar gelir çiçekler açar, mevsim biter yapraklar dökülür... birtek soğuğa rağmen beyazlar içinde herşeye inat kardelen filizlenir... kuşlar göç eder göyüzünde çığlık çığlığa... seni severken iyi ama giderken şerefsizin teki olur... iyi notlarla diploma alırsın ama hayattan kalırsın... ayağın takılır düşersin, kendini değil taşı suçlarsın... herşeyin bir sonu var bu nöbetler bitecek...
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
don ki$ot
|
Kendi calismalarimizi burada yayinliyoruz sevgili ultralsan. Yazilarini burada yayinlayabilirsin. Siirlerin icin de yeni bir sayfa acabilirsin kendi calismalarimizda.
![]() Bu arada, yuregine saglik guzel bir calisma olmus.
|
|
|
|
#6 | ||
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüereğim suskun ben sana deli
içimdeki ateş hala sönmedi ne olur sende anla beni seviyorum ben seni buda benden olsun senin kadar güzel yazamasak ta idarew eder
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Irish Republican Army
Giriş Tarihi: Jun 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bir yağmur damlasının ezgisi dolandı dilime, pencereme değdiğine. Mırıldanıyorum ezgiyi. Perncereme daha hızlı çarptıkça daha yüksek söylüyorum ezgiyi. Yağmur daha da arttırdı şiddetini. Dayanamıyorum açıyorum penceremi, artık odama giriyorlar. Elimi uzatıyorum dışarı doğru. Öyle güzel çarpıyorki ellerime. İçimde günlerdir beni bitirdiğini düşündüğüm acımı unutturuyor. Bir şeyler kıpır kıpır içimde yetmiyor bu üç-beş damla. Üzerimdeki incecik giysileri ve çıplak ayaklarımı umursamadan evimin kapısını açıyoru. Ayakkabılarımıda es geçiyorum. Adam gibi inmeye inat, zıplayarak apartmanın merdivenlerinden sokağa çıkmam lazım. Evet son bir engel daha sokak kapısı, açtım ve şimdi sokaktayım. Bütün yağmur damlaları bana değsin diyesokağı baştan başa koşarak turluyorum ama burası asfalt, bahçeme koşuyorum. Çocuklar gibi mutluyum. Sırılsıklamım, her yer vıcık vıcık çamur. Ayaklarımın her zerresi toprak ve dudağımdaki ezgi daha bir coşkulu. Ayaklarım öyl ekomik ki çamurdan dolayı eskiden yaptığım çamurdan bebekler geldi aklıma... Yooo hayır!!! Neden hayır evet evet... Şimdi ellerimi çamura sürüyorum. Ne kadar özlemişim. Oyun oynamaya başlamadan önce biraz daha hissedeyim öylesine huzurluyum ki, öylesine amansız şeylerde yitirmişim ki bu güzelliği ama hüzünlenmeyeceğim. Aksine kavuştuğum için umarsızca bulayacağım kendimi. Evet şimdi oyuna başlamam için toprağı eşmem lazım... Hmmm biraz daha çamur evet tamamlanmak üzere... ! aman allahım!! o ne öylemeğer eşelediğim toprağın içinde solucan varmış çamurdan yaptığım bebeğin tam göbeğinden kafasını çıkardı. -mide kurduda böyle bir şey mi acaba?- Dudağımdaki keyifli ezgi şen kahkahamla bölünüyor.Vücudumu biraz geriye vererek ellerimi destek yaptım kendime şimdi yüzümü gökyüzüne çeviriyorum. Hafif kafamı çevirip göz ucumla sevgili çamurdan bebeğime bakıyorum solucan var gücüyle göbekten çıkmaya devam ediyor bu hali daha bir komik hale gelioyor. Tekrar göyüzüne başımı çevirerek kahkahalarıma devam ediyorum. O da ne yağmur damlaları ağzıma burnuma giriyor. Ağzımı alabildiğince açıyorum aklıma çocukken "hadi bakalım kim daha fazla ağzına yağmur damlası sığdıracak" diye saçma sapan yaptığımız yarışma geliyor. Ama en tuhafı ben bu tadıda özlemişim. Yağmur saatler geçtikçe şiddetini azaltıyor ama dudağımdaki ezgim daha bir kuvvetleniyor. Yağmur damlaları daha da azaldı. Yağmur artık kesildi... Aaaaa gök kuşağı ne güzel bir gün hiç bitmeyecek gibi. Pencereme değen ufacıcık bir yağmur damlası ve ardından dudaklarıma gelen ezgisiyle en güzel hazinemi bulmasaydım şuan hiç usanmadan gökkuşağının başladığı yere koşar ayaklarının altında olduğu söylenen küple dolu olan altınları bulurdum. Ama diyorum ben hazinemi buldum. O yüzden olduğum yerden sadece çamurlu ellerimle yüzüme yapışan saçlarımı arkaya doğru savuuruyorum. Ezgimi yağmur damlalarına, çamur bebeğime ve göbeğindeki azimli solucana mırıldanıyorum. Ezgim bitmesin. Şimdi olduğum yerden kalkıyorum eve doğru yol alıyorım. Heryer çamur ve ıslak evime gidim banyodayım. Tırnaklarım oysaki daha yeni manikür yaptırmıştım şimdi içi ça... hayır çamur değil özlemlerimle dolu. Hayatı nasıl yitiriveriyoruz, unutuyor, geçiştiriyoruz... Özlemlerimiz arzularımızla yanıyor... Mutluluk denilen şey bu aslında...Hatırlamak...Dudağımdaki ezgim hiç bitme..."
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|