![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
|
Çıkmak için her yolu deniyordu.Ufakbir çatlak,ufakbir çatlak yeterdi çıkması için. Yıllardır debelenip duruyordu içinde,her yolu deniyordu. Hayır dedi,hayır.Çıkamazsın.Kendi ellerimle öldürdüm seni,gömdüm.Ne kimse gördü nede kimse duydu.Şahitte yok dedi,acıyla gülümseyerek. Umutsuz kelimeler döküldü dudaklarından.Çok özledim dedi.kısık bir sesle,hemde çok diye bitti sözleri.Derinbir iç çekti,biliyorum dedi,biliyorum.Sen seni sevdiğimi hiç bilmedinki,ben seni sevdiğimi hiç söylemedimki.Birşeyler yazdı olmayan bir kağıda,seni seviyorum gibisinden birşeyler,hemde çok diye ekledi ve yoktan var ettiği umutlar denizine attı.Ulaşırmı dedi içinden,aklımın kıyılarından,gönlünün kıyılarına,ulaşırmıydı acaba? Aptal dedi birden,aptal.Sen kocabir aptalsın.Olurmuydu hiç,sen TANRI,mısın.Her istediğin olsun.Olmazdı oda biliyordu,oturduğu yerden kalktı cama doğru yürüdü,dışarıya baktı.Söyleyememişti onu sevdiğini hiç.Korkmuştu belkide çekinmişti,ya beni beğenmezseler ağır basmıştı.Ya başka biri varsalar. Camda yansıyan yüzünü gördü.Yıllar son çizgilerinide bırakmışlardı yüzüne.Hasat zamanı gelmiş dedi,toplayın bakalım meyvelerinizi diye haykırdı.Verdiğiniz neydiki Sensiz olmuyor dedi,hemde hiç olmuyor. Güldü,acıbir ifade sardı yüzünü,zaten hiç olmadınki dedi,hiç olmadın.Kar bütün şehri kaplamıştı.Bir masal şehrine bürünmüştü heryer ve o içindeydi,biliyordu.Sonsuza kadarda içinde kalacaktı,İÇİNDE....................
|
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Kendi eserlerimizi Kendi Çalışmalarınız bölümünde sergiliyoruz efendim, mümkünse siir/duzyazi diye iki farkli başlık altında.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|