![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
|
Bir buse bırak dudaklarıma en ateşlisinden Anlat ne varsa bildiğin aşktan sevgiden İstemem ne üzgün bir kalp olsun yanımda Nede bir gözyaşı Yanaklardan süzülen usulca O en sevdiğimiz şarkıyı çal Danset gül oyna Ne elvedade ardımdan Nede bir mendil salla Yeterki sengel ölümden önce başucuma........
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kuyucan
|
Öyle uzak durma,bende bilirim sevişmeyi
Birdene korkma Gelincik tarlalarında rüzgar,papatya tarlalarında güneş olurum Yağmur olurum,iliklerine kadar işlerim. Kasırga olurum,temelinden sarsarım seni Öyle uzak durma,bende bilirim deliler gibi sevişmeyi Durgun göllerinde balık,azgın nehirlerinde köpük olurum. Öyle uzak durma,dipsiz kuyularında kaybolurum. Bak eller derin uykulara indi Öyle uzak durma,şimdi tam sevişme vakti.......
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Kuyucan
|
Benim için ağla bu akşam istanbul
Duygularımdı sokaklarında ezdiğin Umutlarımdı rüzgarlarında savrulan Yaprak yeşiliydi gülünce gözlerim Son tangomuzu yapıyoruz senle bu akşam Çok oynandı bitmeli artık bu film Benim için ağla bu akşam istanbul Solmuş karanfillerde kaldı gençliğim.. |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
raki,peynir,Kevin
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blondi kendi calismalariniz bolumumuzde bir siir, bir de duzyazi olarak iki ayri baslikta calismalarini sergileyebilirsin.Daha once acimis bir siir basligin oldugu icin birlestirdim.Bilgine..
|
|
|
|
#9 | ||
|
Kuyucan
|
Yaz bitti
Şimdi buruk bir aşk hikayesi Kalan ardından İçimde yaz güneşi gibi Yanıp duruyor hala sevdan Yaz bitti Nasıl geçer bu geceler sensiz Olmasa gözlerin , olmasa ellerin Yaşayamam sebepsiz Yaz bitti Olmadı birleşemedik Bir su gibi aktı zaman Biz yetişemedik Yaz bitti.... Yaz bitti.....Yaz bitti...... Blondi
|
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Kuyucan
|
Hiç uzaklarım olmadı benim Hep yakınlardaydım Özlem duydum sevdaya, haber saldım Gelmedi, hüsranlardaydım Hiç sırlarım olmadı benim Herşeyi bilinenlerdendim Ben sevdim, o sevmedi Hep yenilenlerdendim Hiç sabahlarım olmadı benim Hep karanlığa açıldı pencerem Hüsran doldu odama, keder doldu Sevdim Aşklarım, med oldu, cezir oldu......... Blondi
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|