dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 18-08-2005   #1
lala lala laaa

lasolfa2005 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
lasolfa2005 iyi bir üye değildir
Yahoo ile mesaj gönder
Question Gözyaşı mı yürektaşımı ?

Katı bir gerçek,katı bir körlük,katı bir bakış,katı bir,bir,bir,.... taş misali atılan bir şeyler var yüreğimden.Bir taşı tutup ,taaa uzaklara atarsın ya.Sonra düştüğü yerden,tok diye bir ses duyulur.
Bakarım kendime.Bu gün gözümden düşen yaşlar sanki , TOK TOK TOK diye düşerler.Tıp tıp tıp diye düşen eski göz yaşlarıma benzemezler.Bir süre ,gözyaşımın sesini dinledim.Bu dolu dolu ağırlığı ,neyin yaptığını merak ettim.Göz yaşlarıma bu sefer, böyle dolu dolu ağırlık yaptıran, ardı arkası kesilmeyen yağmurlar gibi akmasına neden olan,şeyi düşünmek istiyordum.Zihin en büyük bulucudur.Tıpkı,ayrıntıcı ve araştırıcı bir bilim adamı gibi ,soru ve kıyaslamalarla, arar,bulur.Ben de ağlamamın gerçek sebebini bulabilirsem,bu sağanak halindeki akışa engel olabilir ya da kaçacağım yönü bulabilirdim.
Birde düştüğü yeri belirleyebilirsem,bu TOK sesini çıkarmaya yardımcı olan şeyi de bulabilirdim.Bu düşüş ve ıslanış bir şeylere vesile olabilir yada bir felakete sebep olabilirdi. Bunları düşüne düşüne; kaygı ve sıkılmışlığımı azaltmaya çalıştım.Düşünmek ; böyle sıkıntılı ve daral anlarda oyalayıcı bir şey.Offf ne kadar düşünürsem düşüneyim, kulaklarımdan bu tok sesi gitmiyor,gitmiyor ! Olur olmaz yerlerde ağlayışım,bükülen dudaklarım ve içimin bunaltıcı sıcağı geçmiyor.
En güzeli şu yaşadığım duruma gözlerimi kapatıp bir süre hiçbir şey yapmadan kalmaya çalışayım.( Gözlerimi kapadım) Şu an,yere hızla düşen bir yağmur damlasıyım. Düzensizce, kendi etrafımda dönerek,yerin ağırlığının o müthiş vakumuyla aşağıya doğru ilerliyorum.Sadece bir damla suyum o kadar.Başka hiçbir şey değilim.Şu an, bu düşüş içinde yapabileceğim herhangi bir şey yok.Hiç bir şeye mecbur değilim.Salına salına devine döne iniyorum.Bu yolculuğun nereye doğru olduğunu düşünme kabiliyetim bile yok.Sadece hızın yarattığı bir rüzgar var etrafımda.Ayrılık, kopuş, akış, düşüş hallerinden herhangi bir durumdayım.Şu an sadece bulutlardan, toprağa doğru hızla yol alan bir yağmur damlasıyım.Sadece bir damla suyum o kadar.Hiçbir hissim,düşüncem,yönüm,planım amacım,kaygım, sevincim,korkum herhangi bir duygum yok.
Yere doğru olan yolculuğumda,içi boş metalden bir şeyin üzerine tok diye vuruyor dağılıp toprağa parça parça yayılıyorum.Toprağın boşluklarından aşağılara doğru akışım devam ediyor.
lasolfa2005 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2005   #2
Elizabeth Bathory

Pilli Bebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Pilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: gözyaşı mı yürektaşımı ?

Alıntı:
Yazan: lasolfa2005
Zihin en büyük bulucudur.Tıpkı,ayrıntıcı ve araştırıcı bir bilim adamı gibi ,soru ve kıyaslamalarla, arar,bulur.Ben de ağlamamın gerçek sebebini bulabilirsem,bu sağanak halindeki akışa engel olabilir ya da kaçacağım yönü bulabilirdim.
Özellikle burasını çok sevdim,ellerine sağlık
Eski 21-09-2005   #3
lala lala laaa

lasolfa2005 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
lasolfa2005 iyi bir üye değildir
Yahoo ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Gözyaşı mı yürektaşımı ?

okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için ,geç de olsa teşekkür etmek isterim.Sizi etkileyen bölüm,sizden de bir parça ,gerçekliği taşıyordur diye düşünüyorum.Demek siz de .......ne yaşadığını ,fark etmek çabasında olup,bu çabadan hoşnut olan insanlardansınız diye düşünüyorum.Selamlar
lasolfa2005 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

« İçinde | Neden? »

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 03:58 AM.