![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DENİZ'E
Bir umudun peşinden koşup Umutsuz bir sevdaya sürüklenmek Ve sensiz kalıp özlemeyi beklemek Ama sen şimdi yoksun Hangi denizlerin peşinden koşup Hangi ırmaklarda boğuldun sen Neye yararki Seni okyanuslarda aramak Yanaşacak bir kıyı bulamazken Tek kalmak okyanuslara Ve Boğulmak bir ıramakta Seni unuturmu ki Sahile vuran denizin dalgalrı Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Sabah saatin beşi teknolojik horuzum ötüyor ve benim istediğim saate ötüyor/ Bitmekte olan bir kampanyanın son saatlerini yaşıyor ömrümün gelişi güzel yılları/ belkide ben uyuyorum ulaşılmaz bir yolda/ özlüyorum uzaktakileri ama herkz uzak ben de kendime uzak ve seviyorum sevgili diye bildiğim yanımdaki ulşılma insanı/ hep içmeye müsayit bir yanım vede özlemeye / yürürüm koşarım bir yanım sana esir/ uzaklaştıkça derinleşir yüreğimde kök salan sevginin tomurcuklrı / soru sormaya üşenir ken sevmeyi unutan delimin gamsızlığını arıyorum/ artık horozlar güneş doğunca ötmüyor/ horoz artık teknolojik ve sen isteyince ötüyor/
hadi şimdi horuzu ayarla artık ötsün ömrümün senle geçen yılları Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Özellikle hep gidenlerin ardından bakakalan insanlar için ayrı bir manasının olduğunu ifade etmeliyim
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
aynı yola başkoymuştuk ki yol ikiye ayrıldı ve tercih ettik yolun birin i ben sola o sağa ne yolun sonu geldi ne yol birleşti ama ben insanım ve umutluyum yarına dair ne varsa Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
yine akşamın bilmem kaçı
ve ben şarap içiyorum ayık kafayla kanım alkollü ruhum isyankar ben umursamaz bir hayata sabahlamaya çalışıyorum vardiyam bitmekte ömrüm gereksis bir sevdada ama yürğim aşk ateşiyle yanıyor aşk nedir bilmem doğru yanlış nedir bilmem ama onsuz olmuyor şarap dayanmıyor yaram ilaç ta olmuyor gecenin bilmem kaçı ve ben içyorum kanım alkollü sevgilimi düşünerek düşünerek içiyorum ama sevgilim beni terk etmediki ya işte içmek için bahane seviyorum seni Adile Naşit yürekli sevgili Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Artık Deniz'in adıda fayada etmeyecek,
Anladım! Anladım ki sen beni, Anlamak istemediğin için, anlamıyorsun. Anladım! Ben senin için hiç olmadım. Olsaydım gitmezdin. Anladım! Her kar yağdığında, Seni hatırlayacağım ve seni unutacağım. aslında anladım ama böyle birgünde anlamak istemiyorum yaşattıkların için sana teşekür ederim anladım! herşey bitti. Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
ağlamaklı oluyor gözlerim
boğazıma düğümleendi cümleler haksız bir infazın idamındayım yutkunamıyorum yüreğimi veriyorum al senindir elimi uzatıyorum varmısın? eğer varsan düşünme ötesini ben seninim seninleyim bekliyorum gelmiyorsun sensizim dertliyim içiyorum hüzünlüyüm ................. istemiyorsan beklemem giderim Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
ben umada sevdalıyım / yüreğim yangın / içiyorum
dertler üst üste gelse ne çare / ben sana sevdalıyım havar diyorum / haykırıyorum / seni seviyorum nice yollar bitti / yürürken öğrendim çare değil özlemek / içmek hiç değil ama içiyorum / sebebi yok ve ben beni bilmiyorum ama haykırıyorum/ havar diyorum seni seviyorum yüreğimden /ciğerimden günler isyanla geçsede isyan aşka dönüşürmü bilmem ama hep haykıracam ve havar diyecem sevdiğim vatanımdır Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |