dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-01-2008   #41
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Şarap şarap

Damarımı kessen şarap akar dün ve bugün... Birkaç günde de temizlenmez vücuttan sanırım o miktarlarda şarap...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-03-2008   #42
suskundeli

Babuşkin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Babuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandır

Nasıl yazılır diye düşünürken,
Çıka geldi ansızın.
Ve sordum, kendime.
Ben nerdeyim?
Olmayan bir yer
,olmayan bir sevgili
ve bir şişe şarap
alacakaranlık.
Hüzünlüyüm içmek isitiyorum.
Efkarım yeni değil.
Aşka susamışlık densede,
yaşama isteğidir her yalnızlığın ardındaki gerçek.
Sevsen rahatlarsın diyerek bağlanırsın.
Oysa
Yaşam parmak uçlarindaki kandır.
içmek istediğin şaraptır
Eski 06-03-2008   #43
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Şarap iyi ki varsın şarap.
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-06-2008   #44
suskundeli

Babuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandır

şarap içiyorum
nedensiz bir hüznün acısında
şarap içiyorum
gereksiz bir yaşamın mutluluğunda
şarap içiyorum
öyle gerketiği için
seni seviyorum
şarap içtiğim için
Eski 06-06-2008   #45
Poate

Kaptanos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Kaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandır

İçtim, içtim, içtim
Senden geçtim.
Şarabı seçtim.

Victor Hugo
Kaptanos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008   #46
suskundeli

hüzün ,
hep hüzün vardı ,
yaşanmamış bir hayatın yalnızlığında/
gerçekler hep acı ,
aşklar ise hep hüzün
mutluluk yanıbaşımızdaki uzaklık,
hatıralar hep avuntu
sen ironizmim
içemediğim şarap
olmayan hayatımın olmayan aşkısın.
hüzün,
hep hüzün var
içtiğim şarabın kırmızısında ...........
Eski 27-09-2008   #47
...

pera nickli kullanıcının avatarı

pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı

testimizi kırdın, şarabımızı döktün...
Eski 27-09-2008   #48
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pera Mesajı Gör
testimizi kırdın, şarabımızı döktün...
soğanımızı da çaldı...

ekmek, şarap, sen ve ben
bir de sabahın dördü...
(şiir kimindi unuttum ama rahmetli mümtaz sevinç okurdu...)
Eski 27-09-2008   #49
zifiri disi

dilemma nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.

mazlum cimen ve mümtaz sevinç ın birlikte okudukları muhtesem şiir nakarat kısmına mazlum cimen in eşlik etmesi ayrıca bir keyif katar ihsan yüce ye ait bir şiirdir (yanılmıyor isem) ve şarap diyince benim de dilime dolanır evet :) ekmek şarap ben ve kekremsi yalnızlığım ...

Diyordum ki ben bu zıkkımı içmek için içerim
Ama içerken düşünmem neden içiyorum diye
Daha sonra yaparım hayatın felsefesini
Sırayla olurum Fatih, Selim, Kanuni
Bazen kadın hamamında tellak....
Bazen Cristof Kolomb
Napolyon'ken düşünürüm elbede geçen günleri
Timur'ken Beyazıt'ı yenişimi....
Bir kere Aristo'nun hocası olmuştum
Ona verdiğim dersle gurur duymuştum
insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
dilemma çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-09-2008   #50
...

pera nickli kullanıcının avatarı

pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: semazen Mesajı Gör
soğanımızı da çaldı...

ekmek, şarap, sen ve ben
bir de sabahın dördü...
(şiir kimindi unuttum ama rahmetli mümtaz sevinç okurdu...)

aslında şöyleydi;
testimizi kırdın şarabımızı döktün korkarımki tanrım sende sarhoş oldun..hayyam

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı