![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[COLOR=red]umuda yolculuk[/COLOR]
inancın olmasada günler geçmiyor gibi görünsede gökyüzünedeki yıldızlara bak umudunu yitirme hatırla geçmişini ve geçmişte yaptıklarını bir yolculuk farzet bu günleri umuda yolculuk şarabın yoksada yanında, bir dal sigaraya muhtaçsanda giyecek palton ve yatacak yerin yoksada umdunu yitirme dostum bir yolculuk farzet bu günleri umuda yolculuk sevdiğinden ayrı düşsende düşündün diye zindanlara girsende tüm kapılar yüzüne kapansada umudunu yitirme dostum hatırla sevdanı ve sevdan için yaptılarını bir yolculuk farzet bu günleri umuda yolculuk gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Bildiğim en kısa bahar bu sonbahardı
Gülbahar'dı adı sonbaharda kaldı Sevdim galiba ama birşey anlamadım Adı aklımda kendi sonbaharda Sevdim mi galiba Sonbahar çabuk geçti Şarap ta bitti gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
UZAKTAKİ SEVGİLYE
Sana bu satırları niye yazıyorum bende bilmiyorum/ ama bildiğim tek birşey var/ oda sen: her aklıma gelişinde/ bulutların üzerinde uçuyor olmam/ ve sen: her zaman aklımdasın/ seni düşünüyorum/ seni istiyorum/ seni bekliyorum/ seni özlüyorun/ uzak diyarlarda olan sevgili/ gözden ırak olan, gönülden de ırak olur derler/ ama sen uzaklaştıkça ben daha çok bağlanıyorum/ sende biliyorsun/ canımın yarısı senin yanında/ seninle yaşıyor/ ben bulutların üstünde/ şarap içiyorum/ kırmızı/ ve seni seviyorum / artık DÖN .................. gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
olmayan sevgili-1
Herşeyi gereksiz bir şeyi düşünmemle başladı. adını bilemediğim bir girdabın içinde dönüp duruyorum. kendimimi yoksa senimi arıyorum bilmiyorum. ve sadece şarap içmek istiyorum nedense. senin yokluğun ve varlığın nerdeki , sen neredesin olmayan sevgili. seni arıyorum senki olmayan olması olasılık olarak mümkün olmayan sevgili. dönüp duruyorum yatak dağınık şarap şişesi boş yağmur yağıyor ve ben olasılıklardayım. nedensiz bir acının doğum sancısında. alkollü gecelerin başağrayan sabahlarında gereksiz bir sevdamı yoksa benim deliliğimmi? hep içmek istiyorum ama hep şişe boş ve ben gereksiz bir beyin hücresini yaşatmaya çalışan bir işçinin alın terini siliyorum gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Alıntı:
gerisi gelecek aşk şarap uzak ve olmayan sevgiliye hasret mektupları
gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
GECE İÇİYORUM
beni sıkıntıya sokan anlamsız bir durgunluğun yorgun savaşçısıyım belkide gülmek istiyorum ,kasmadan kendimi sevebilirmiyim acaba seni ,diye düşünüyorum yoksa yıkık bir enkazın ,bekçisimi oluyorum ölümlü dünyanın son saatlerinde ne değişiriki sensiz olmak yalnızlığım yeni değilki öfkeliyim sadece soğuk bir caddedeyim adresim yitik , kendimi arıyorum etrafımı dolanarak bir labirentin içindeyim üşümeye başladım birden sen karşımda gülümsüyorsun ben elimi uzatıyorum boşlukta buluyorum kendimi bedenim durgun gözlerim yorgun etrafım suskun sen yoksun nefes alıyorum uzun uzun belkide yanılıyorum sadece huzursuzum şarabı gece içiyorum hep sabahlarıda erken kalkıyorum artık kadınlardan korkuyorum belkide kaçıyorum ............ ...................................... gelki geceler çatlasın, gelki şafaklar tutuşsun, bizim olsun emeğeimiz hey! EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!..
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |