Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 19-03-2005
mutlu

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Bezginin Gizli Mektupları

KURBAN

sen bir susamışlık mevsimiydin
ağarırken şakaklarım
ağrılarını soğuk taşlara sunup
sunup adadığı adağı kesemeyen

kurban asıl benmişim

sen nasıl bir yanılsamaymışsın
ipe serilmiş kuğu boynum
hiç ama hiç direnmemiş

al akıt kanımı
günlerin kırmızı dönsün
vakit tanıma aşka
sevmek için gerek yok bazı organlara
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-03-2005
mutlu

gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

CEVAP

anla sana anla

yarım kalacak gümüş tozu isyan bu
alnıma sürdüğün
geçici sahiciliklerle oynadığım körebe
surları kıramasam bile
içime saldığın kanı akmaz eti yokluğun kemik
anlam savaşı yaratılış kaosu
kelimelerinin bendeki geçici istihdamı
aslolan şimdi
aslolan realist anlamlara yüklediğim
düşün ve maskı
gözleri dağlı sürme sürgün benden başka bilen yok
sen rüyalarında patlat bombanı

sanki kraterisin karanlığın
sahi sandığım yanılgım

sana anla sana

Son düzenleyen: gizli : 16-02-2007 06:59 PM.
Eski 20-03-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Ama bu kadar dokunulmaz yurek icre yahu...Okuyucuyu da dusun biraz...Yine cok guzel olmus.

sahi sandığım yanılgım ...

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-03-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

teşekkür ederim Deniz...Hem yorumuna hem beni Dipsizkuyu ile tanuştırmana...
Eski 20-03-2005
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: gizlimektuplar
CEVAP

anla sana anla

yarım kalacak gümüş tozu isyan bu
alnıma sürdüğün
geçici sahiciliklerle oynadığım körebe
surları kıramasam bile
içime saldığın kanı akmaz eti yokluğun kemik
anlam savaşı yaratılış kaosu
kelimelerinin bendeki geçici istihdamı
aslolan şimdi
aslolan realist anlamlara yüklediğim
düşünve maskı
gözleri dağlı sürme sürgün benden başka bilen yok
sen rüyalarında patlat bombanı

sahi sandığım yanılgım

sana anla sana
Valla ne yalan söyleyeyim, yazdıkların genel olarak güzel ama ben en çok bunu beğendim.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-03-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

Teşekkür ederim Gri...Bu çok ünlü bir şairimize cevap olarak yazılmış bir şiirdi...Söz konusu şair büyük ve bilinen bir edebiyat dergisinde şiirlerimi yorumlamıştı...Ve ona cavap olarak yazıldı...
Eski 24-03-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

Pois Sirenleri

iniltilerini dinle bak koca şehir ağlamaya direniyor polis otoları zanlıları arıyor bir kadın bir erkek erkek uzun boylu siyah deri ceket siyah kazak siyah pantolon giyiyor kadının eşkali belirlenemedi sana diyorum geçmişi getirdim bunlar tüm fotoğraflarım şunlar tüm mektuplarım şuça iştirakten şuçlanacakmışsın ben sana iştirak etmek istiyorum burada çimenlerin üzerinde evet hemen şimdi planlanmamış bir eylem hain bir pusu dönüşü olmayan yol biz çıktık şapkadan iki yanlış yol gidile gidile aşınmış şarabı uzatsana bana bildiğim şeylerden yoruldum gözümü kapasan kirli yüzün yüzümü gömsem içime içim almaz yani planlı bir intihar mektubuyuz biz ikimiz en görünen yerine bırakılan şehrin yani bir anlamda alnına ya da koynuna yalnız biraz gürültülü sen taşı buldun ben attım taş mektuba sarılıydı dedim ya planlı sirenler yaklaşıyor eve gitmeli şehir alkollü sehir zil zurna
Eski 28-03-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

mermerim
*
mermerim kılcal damarları çatırdıyor / iki kanat sesi düştü zeminin üstüne / gösterişli sesizlik tarumar / tek kapısı var mekanın / giriş kapısı aynı zamanda çıkış kapısı olabiliyor ki bu niyetine bağlı / yüzsüz suratında çift kanatlı çift sürgülü kapılar / eşiğini adımlıyorum / eskiden kalma alışkanlıklar gibi bir alışkanlık yüzsüzlüğüne alışmak / çat kapı sözediyorsun beni örselemekten / çat / işte düşüyor mermer sesizliğim göğsüne / akciğerlerine aşktan hasıl incecik ödem / sular yükseliyor bogazına doğru / kırılıyor mermerimin taş sureti / olmayan yüzünün kaç çeşit silueti? / canhıraş söze giriyorsun niyetin çıkmak aslında / roman oluyormuş / seriliyormuş / düğümleniyormuş çözüme gelmeden yoruluyormuş çifte kanatlar kapanıyormuş / sana ait yüzsüzlükle hesaplaşmak bana düşüyormuş / ben sakınıyormuşum / seyrediyormuşum / seyrim kalkıp kapılarını ardına açıyormuş / sen seyirlik kadınlar gibi "seyirlik kadınlara bakınca / seyirlik kadınlar göğe bakınca gölgeleri hapsolurmuş sözde mermere" / şimdi karşımdasın / hangi yüz”ün”le duruyorsun boşlukta / bedeninin altında zemin yüzlerce gölgeyle boğuşurken hangi nazar çatırdatıyor taş"ın" bağrını ve neden beni örseleyerek giriyorsun söze / kalkıyor içim / baş edilemez bir öğürtüyle / sana kalkıyor içim / sana yüzlerini kusuyor / susuyor öptüğüm dudakların/ niyetini açık ediyor bakışlarım / eşik aşılıyor / vuruş ritminde sallanıyor bakışım çekiç / mermerimin kılcal damarları çatırdıyor...
Eski 29-03-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

Çingene Ölüm

ölümümdü
ellerinde çingene yüreğim
kan revan

ölümümdü
yağmur iniyordu yeryüzüne
sende pür telaş
eteklerini toplayıp eğiliyordun
yeni dolan bir birikintiye
moraran yüzümü suya yıkıyordun
Eski 03-04-2005
mutlu

MSN ile mesaj gönder

Hareket

kötüsün, en çok akan rimelin yakışıyor bakışlarına bir de şarap dilini düğümlüyor, dilinde öperken seni dilimi düğümlüyor…

bu şehrin gözleri bizi tutup alnımızdan vuracak,ağlatacak,akınca gözyaşı,acının özsuyu yol bulunacak

yol gözünün yaşı aktı mı
yarına sekiz saat sarkmış
uzağı seçemiyor hint fakiri fikrim

uzun öyküler içindeyiz, bir de kuruşsuz

oda başka bir öykü
koyu siyaha boyanmış
yol yol gözyaşları akmış

kötüsün, en çok akan rimelin yakışıyor bakışlarına bir de şarap dilini düğümlüyor, dilinde öperken seni dilimi düğümlüyor…

düğümüz altı üstü
vur bıçağı yol görünsün
akalım iki damla teriz
bu şehrin alnından

yat diyorsun, soyun, karakalem eskizimi rüyalarında kurşunluyorsun

hareket

bu şehir infilak edecek sustur diyorum,bu şehir tenor deyip saçlarını topuz yapıp odada seğirtiyorsun…
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı