![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
Mavi Sakal-Ölümlü-(5:43)
Buz gibi suyun altında çıplak vücudumun her tüyü diken diken olmuş dün geceyi düşünüyorum, çenelerim birbirine vururken ben, eksik parçaları yerine oturtmaya çalışıyorum. Evet eve taksiyle döndüm ama taksiye nerden bindim, kaç para verdim acaba taksiciye? Ya kafamın içinde dönen o sözleri kim, nerede ve nasıl söyledi bana? Üzerimden akan suya aldırmadan çıkıyorum duştan ve o halde buzdolabının kapağını açıp kapağında ki şişeyi dayıyorum ağzıma… Gecenin başlarına dönüyorum, en başa, yürüye yürüye gittim o izbe bara…Midem bomboştu, sıcak görünen evvelinde hiç tanımadığım onca yüz vardı karşımda, kaçıncı biradan sonra garsonun masama bıraktığı votka limonla ve işaret ettiği yönden masama doğru gelen çok sarı saçlar, bana adımla hitap ederek yanıma oturan, sonra kasıklarımda dolaşan o sımsıcak el, dilime dolanan başka bir dilin sıcaklığı… Peki o hala kulaklarımda yankılanan silah sesi? Hemen cep telefonuma sarıldım; son arananlar hanesi bomboş… Son düzenleyen: gizli : 29-09-2008 07:34 PM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
birden duruyorum
''yağmurdan beklentisi fazla adamın'' fırtına diyorum özlemişim ne işim var bu masada benim? -evet bir bira daha içerim- siyah gömleğinden dışarı taşan sessiz bir adamın simsiyah gözlerini de gördüm patlamaya gitti... ufacıktı gözbebekleri... bir süre baktım karşımda duran boşluğuna. evet ben bilmem fırtınada yağmura benzemeyen bir elin elimi sıkıp bırakmasını gözlerinde de göremedim o bildik sağanağı iki nokta yanyana. üzerinde tek bir nokta... tılsımın adıydı sonsuzluk yürüdüm sonra. Son düzenleyen: gizli : 05-10-2008 12:34 AM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
ifşaat
bir öpüş boyu karanlık çalabilirsin dudaklarımdan sözlerimdeki esrarı eksiltmiyor nihayetinde karaborsaya düşmüş kahramanlarım sık sık duyuyorum özel hayatları merak ediliyormuş kulislerde ucuza kapattım kendi hikayemi kahramanlarımı meraklı gözlerin peşine saldım en çok o masum kızın yüzüne güveniyorum kıvır kıvır şaçları var kimsenin şüphesini çekmeyecek kadar güzel ve tertemiz gülebiliyor istediğinde rujuna kattığı arsenikten kimse haberdar değil müdavimi olmanız gerekiyor öldürücü doza ulaşmanız için azami kırk gün diğeri bir erkek bugday benizli simsiyah gözleri var ruhunun karanlığını merak edenler için derin mezarlar kazar sıklıkla ve evet iyi seviştiğini söylüyor müptezel olduğunu iddia eden kadınlar dedim ya hikayemi ucuza kapattım kendilerini avutabilecek kadar kurban sunuyorum kahramanlarıma. Son düzenleyen: gizli : 18-10-2008 01:38 AM. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |