![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
AY-AZ AYAZ
ay-az ay açmaz bir gecenin iki yakasında iki afrika menekşesi mor üzerlerindeki geceden dahada mor yalınayak kan seslerine bölünmüş esaret iniltileri pay ediyor hüzün adamakıllı adilane payına düşen eski bir mevzunun hesaplaşması "ben hiç değilse yanında yürüyorum , o , iki metre önünden yürürdü" "o , gecenin ğögünde , gecenin renginde kırgın kardeşler gibi yürürdü" "sen bağrında gezdirdiğin taş hükümlüsün , yazıldığı an biz iki kan peşpeşe yürürdük.Damarından çalınmış iki filiz kan pıhtılaşmaya yürürdük" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
away
miyop geceler susuveren hikaye anlatıcısı ani sessizlik bölemedi kanamayı heykeller susamışta sararmış ben kilden incecik bellere aş eriyorum odanın başı dönüyor hikaye anlatıcısı kustu gece gözlüklerini çıkardı bu seferde inceyiz kırılacağız anlaşılan erteledim dağınık kal toparlanma bırak ağlama yada ağla deme neyse o olsun sonumuz… |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
KURBAN
sen bir susamışlık mevsimiydin ağarırken şakaklarım ağrılarını soğuk taşlara sunup sunup adadığı adağı kesemeyen kurban asıl benmişim sen nasıl bir yanılsamaymışsın ipe serilmiş kuğu boynum hiç ama hiç direnmemiş al akıt kanımı günlerin kırmızı dönsün vakit tanıma aşka sevmek için gerek yok bazı organlara |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
Aynı Günahın Çocuğu Değilmiyiz
Haydi Benide Taşla Sevgili!... uyandı içine düşürüldüğü istemsiz cehennemin kucağında içimden aldırdığın bebek arayıp karanlığının en mahrem yerinde bir sülük gibi sana saklansanda yapışacak -yaralı sincaplar devrilen yuvalarından kaçacak- sen istersen yine ışıklar hep açık yat -bu başka bir öcü ölümün kanlı bebek yüzü- şaheserin kanlı melodram her gece en tizinden ağlayacak aldırma sen kalk perdeyi kapat! ... kendi kendine durup dururken yanacak -kurbanına (bana) yazdığın o isterik mektuplar- -bekleme gelmeyecek hiç anlamı yitik 'kurgu mektuplar'- gözlerinde kül uçuşacak yağmuru çamur akacak utanacak taşıdığın o dişi kromozomlar kan kusacak yalanının yolundan kan çekilecek pervasız dehliz pas kokacak ısırgan tohumların doğurganlığını kurutacak |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
mutlu
|
söylemeye dilim varmıyor işte düşüyor alnımdan eğilip kalıyorsun
duruyor olduğu yerde günler içinde gün geçen sözcüklere kızıyorsun içiyoruz çokça çokca fikirler uçuşuyor çokça ağlıyoruz çokca anıyoruz çokca azalıyoruz bir hiçliğe doğru sürüklenirken yazılanların içinde anlam kırıntıları arıyoruz beğenmedin o öyküyü biliyorum ben de sevemedim tuhaf gün geçtikçe birbirimize benzeyerek yabancılaşıyoruz içimde ölüm gibi bir kahır akşamları aydınlık değil artık uykular sürekli bölünüp duruyor uykular aklını başından alıp gidiyor daha sakin bir vucuda belki daha ağır bir vucuda özlem çekiyor dün diyordum ki neden bu kadar çok özlüyoruz neden neyi bu kadar çok arıyoruz |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |