![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
dalgana bak
|
ekim kırılganlıkları
uçurumun aynası kırık ve yazgı tekerrürde hangi yenilginin uzunlamasına hesabı bölmüş uykunu ekimde mavi bir intiharı seyretmiş çocukluğa kaçan gözlerin sallanan odur sehpasında irisinin inmeler mavi adımlarla geceyi sıyırarak ürpertisi ayın aklının öpülesi günleri güzleri ve ne olduğu belirsiz binlerce sezi |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dalgana bak
|
geceleri şehrin yanan ışıklarına bakmak yalnızlıktır giderken eflatun pembe giderken lacivertin koynunda suskun kırmızı giderken nasıl nasıl bir mor ayrılıktın
çizdin göğe umulmuyordu beklenen irileşen gözlerinle dilediğin ürkek tenini yağmalattığın günlerin izlerini silmek gitmek yalnızlığına buladığın tadı bulanık esrar gitmek göze aldığın bir kayıp kazancın yanından geçemeyen hükümsüz ağlayışlarının nevresimlerde bıraktığı iz yakar yeniden yaralarını gece kapılar açık yatmak yosun tutan yalnızlıktırm kokusunda eskiyen bataklıklar kendisini çektikçe içine dahada genişler ve sesinin dua tonunda yükselmesi suya dönüşmesi öyküye dönüşmesi lanetli bekleyişlere gebedir |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dalgana bak
|
düşüşlerin yönetiminde hatalısın ilgili organla derhal irtibata geç son on düşüşün video kayıtlarını izle sonra konuşuruz anlamadım efendim size değil beyefendi benimle konuşuyor nasıl izin verin lütfen işler sarpa sarıyor bu
iktidar nasıl bir strateji izliyor düşüşlerimi mükemmel kılmalıyım ama olmuyor son filmde düşünce kafam istenilen şekilde dağılmıyor ama ellerim ve bacaklarım fena görünmüyor... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dalgana bak
|
düş yelesi saçlarındı kızıla boyalı şehir adam akıllı sarhoş düş yelesi rüzgardandı kuzeyden habire kum taşırdı habire düşüyorduk yatağa günler habire bitiyordu uzakları diyordum görmeli işte saatin o yanı hep sevdalı hep kırık bir yaydan ok çıkıyor bu ok beni vurmalı şehir yoksa bitmeyecek soluyacak ne çekerse canı benim sana seğiren soluğumu senin ğögsüme değen soluğunu bitmeyecek şehir harekette düşman gözleri devrilmekte hatırılar üstüne sen dururken çizdin duvarlara aşka ne ait dururken yatağın başında kutup yıldızı bir çelme gibi takıldı ayaklarım sehrin sıska ayaklarına çıplak kalktım üç adımda yandım hareket susunca başlıyor gün bütün sevmelerim karanlıkta bütün yenilgilerim bütün şevişmelerim şimdi kaldığı yerden anlatmakta şehir galibiyetlerini sen yaralı sus ben düş/mek yorgunu gitmeliydi en başında eğrilen yollarından hareket geç düş yatağa sevgilim karanlık çöktü
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dalgana bak
|
*
sonuna geldiğim yabancı an içim parça parça ezik benide aldılar yerimden darmadağın bıraktılar bir boşluğa orda durduğum yer durgunluğum aynalara bakarken sulusepken yağan kar içimin ayazı dışımın ayazı benide vurdular sırtımdan bıçakladılar marsyas gibi yüzdüler derisini sırtım dayandığı yerlere ağlıyor şimdi kuruttuk kanını kuruttuk ayazını içimin |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |