Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-11-2005
dalgana bak

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Bezginin Gizli Mektupları

Düştüğüm yerde kaldım
Orada kırılmıştı anın acısı
Sonrasında yüreğimde
Hep taşıdığım aşina sızı

unut tüm bildiklerini...
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-11-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: May 2005
gaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandırgaz kelebek potansiyometresi herkesin tanıdığı bir insandır

Kalemini seviyorum...Sivri dilin okurken ayrı bir tat veriyor...
Emeğine sağlık sevgili Baaa.
gaz kelebek potansiyometresi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-11-2005
dalgana bak

gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

durulmuyordum ya durmadan akıyordum ağır bahar sancısı alkol sanrısı anti deprasanlar yarım bırakılmış eskizler aceleyle armatüre yığılmış killere taşınmış yüzünün birer parçası atölye çıkışları yağmura emanet yüksek ateşim sesimi tamamen değiştiren kronik öksürük ve neden öldürmemişti beni o iç eşim intihar geç kalınmıştır bir intikamdır intihar bol varisli bir intikamdır yazmıştım oysa kanama gecelerinden birinde senin dört elin mi vardı öpüşürken hep kan gözlerini açık tutardın alkolün yansıması dediğim ve ben hep hataydım senin dilinde ütüleseydin ya beni ellerinle şimdi de bilmiyorum neden talas’ın fırtınalı gecelerinde ziyaret ettim sokağının başındaki mezarlığı ölüm mü diliyordum da sarı düş çiçekleri topluyordum kapının tokmağına çelenk akıyordum ya durmadan durulmuyordum

unut tüm bildiklerini...
Eski 20-11-2005
dalgana bak

MSN ile mesaj gönder

Ağır Bahar Sancısı

Sisli bir sabaha saklanan karanlık
Bir günaydın daha
*
yeni tüylenen kasıklarında
ağır bahar sancısı sevdanın
erken sürgün vermiş
yeni yetme gözlerinde nemlenen ateş
ve uykulara güneşin saçlarını sunan kan
hasretle örülür
*
çözülür yapraklarda
sıkıntıyla bu mevsim dallardan
*
yeni tüylenen kasıklarında
ağır bahar sancısı sevdanın

unut tüm bildiklerini...
Eski 23-11-2005
dalgana bak

MSN ile mesaj gönder

*
Bilinmeyen uzak şimdi o devinim
Kan gözlerinde çalkalanan iç deniz
Çekilmede uyuyor uyanamıyor uykusunda çukurlarının
Şimdi susta gençliğin
Kasıklarında dolaşan heyecan
Dokunamadığım bu tende benim
İşlenmiş günahlar doyunca açlığa

unut tüm bildiklerini...
Eski 24-11-2005
dalgana bak

MSN ile mesaj gönder

Tek gözün kedi rüyası senin
Uzun yürüyüşler esnasında kayan gökyüzü diğeri
Kefenleri kozalarıymış meğer
Sen kelebeklerin kin tutmayı beceremediğini bilemezsin

unut tüm bildiklerini...
Eski 24-11-2005
Kuyucan

Boran nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Boran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder

kardeş sen buraya dehşetül-vahşet şeyler yazmışsın, düşüncelerıne sağlık.
Boran Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-11-2005
Yaşlı Çocuk..

Haymatlos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Haymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandırHaymatlos herkesin tanıdığı bir insandır

O Her Zaman Yazıyor Bunu Hep Yapıyor Ellerine Sağlık
Haymatlos Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-11-2005
Lethe

gaia nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
gaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandır

Eline sağlık şeker

Ve bi an dövülmüş bi hayvanın
acısı gözlerinde bakıp çevreye
döndü inine...
gaia Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2005
dalgana bak

MSN ile mesaj gönder

Kankardeş

derdim el içine çıkmak söylencesi yarım kalmış unutulmaya kendinin el yazmaları şimdi boynuna taktığın görülmemiş urgan içimden burulan iki kan kardeş sen ve ben derdim uzun öpmek seni ne mümkün düştük bir bebeğin vardı düştük tatlı masallarından annen söylermiş biz bilmedik çocukluktan
şimdi anlamaya yaşları yetiştirdik

unut tüm bildiklerini...
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı