![]() |
|
|||||||
| Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi... |
| Anket Sonuçlarını Gör: en sevdiğimiz hayvan? | |||
| kedi |
|
25 | 17.12% |
| köpek,(iriolanları) |
|
22 | 15.07% |
| balık |
|
5 | 3.42% |
| at |
|
9 | 6.16% |
| tavşan |
|
3 | 2.05% |
| inek(kutsal sayılabilir diye) |
|
2 | 1.37% |
| köpek(minik olanları) |
|
5 | 3.42% |
| eşşoğlueşşek |
|
6 | 4.11% |
| maymun |
|
1 | 0.68% |
| diğer(diğerleri foruma yazsın lütfen) |
|
14 | 9.59% |
| Tembel Hayvan |
|
3 | 2.05% |
| Yunus |
|
5 | 3.42% |
| Saldıray Abi |
|
46 | 31.51% |
| Oy Kullananlar: 146. Bu ankete oy veremezsiniz. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#36 | |||
|
Dark Tranquillity
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() |
Alıntı:
![]() ----------------------------------------------------- Ben de bütün hayvanları severim, ayrım yapmak istemem. Tabi korktuğum veya ellemeye çekindiğim hayvanlar olabilir (bir aslanla aynı odada kalmak pek hoş olmayabilir mesela ), ama hepsini de çok severim ya tüketmeyelim soylarını Hem sıra bize de geliyor öyle giderse. Discovery Channel'da birşey görmüştüm zamanında, üzerinde değişik hayvanların resimleri olan kartları bir daire oluşturacak bir biçimde dizmişlerdi. Sonra, içlerinden soyu tükenen bir hayvanın (hangisiydi unuttum) kartı düştü, arkasındakini de düşürdü, o da onun arkasındakini, o da onun arkasındakini... En son kartta ise insan vardı, ve diğer hayvanların da düşüşü ile insan da yok oldu. Hoş bir fikirdi bence.İlgimi çeken, evde beslenemeyecek hayvanlardan bazıları ise, nickimden de anlaşılacağı olmak üzere başta T-ReX olmak üzere dinazorlar, beyaz balinalar, köpekbalıkları (özellikle büyük beyaz)dır. Ayrıca, şu kısacık hayatımda 6 farklı çeşit olmak üzere (kedi, köpek, kuş, kaplumbağa, civciv , balık) 30'u aşkın hayvan beslediğimi de belirtmek istedim (hayır balıklar ağırlıkta değil sayıca ). Aaah ah hepsi çok şeker, hepsi çok sevimli.Şu sıralar da canım tekrar bir kedi beslemek istiyor, hem de aşırı derecede. Ya ne tatlı şeyler onlar öyle Ve bir ihtimal alacağız sanırım, okullar kapandığında, yeni eve taşındığımızda.
|
|||
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jan 2005
![]() |
hayvanların hepsinde ayrı bir doğallık vardır bence.. bunların başında asilliğiyle gene atdır. çok severim. çünkü asilliği, gururu ve gücü yansıtan en ii hayvanlardan biridir. neden foruma bu kısımla başladım sorusu ise gayet yeni olduğum için..
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|