dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Anket Sonuçlarını Gör: en sevdiğimiz hayvan?
kedi 25 17.12%
köpek,(iriolanları) 22 15.07%
balık 5 3.42%
at 9 6.16%
tavşan 3 2.05%
inek(kutsal sayılabilir diye) 2 1.37%
köpek(minik olanları) 5 3.42%
eşşoğlueşşek 6 4.11%
maymun 1 0.68%
diğer(diğerleri foruma yazsın lütfen) 14 9.59%
Tembel Hayvan 3 2.05%
Yunus 5 3.42%
Saldıray Abi 46 31.51%
Oy Kullananlar: 146. Bu ankete oy veremezsiniz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 24-02-2005   #51
master

kenobi nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
kenobi bir mücevherdirkenobi bir mücevherdirkenobi bir mücevherdir
Varsayılan Ynt: en sevdiğimiz hayvan nedir?

pandaları çok seviyorum ben çok sevimliler.
Eski 23-04-2005   #52
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Ben tüm hayvanları seviyorum..Ama bunların başları var tabii..Köpecikler(iri,ufak farketmez.)kaplumbağa (şans getirdiğine inananıyorum bana)at..çok asil hayvanlar ve koccamanlar..
Kelebek çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 23-04-2005   #53
NoS
Süper Star

NoS nickli kullanıcının avatarı

NoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandır

essogluessek lere bayiliyorum
Eski 24-04-2005   #54
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

balıkları ve köpekleri çok seviyorum ama bok böceklerinin bende özel bi yeri vardır
Eski 27-04-2005   #55
NoS
Süper Star

NoS nickli kullanıcının avatarı

NoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: GamSee
balıkları ve köpekleri çok seviyorum ama bok böceklerinin bende özel bi yeri vardır
Nasil yani aciklarmisin negibi özel?
Eski 29-04-2005   #56
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: NoS
Nasil yani aciklarmisin negibi özel?
kendimi yakın hissediyorum bok böceklerine ya aslında bu arkadaşlarla konuşurken ortaya çıkan gereksiz bi muhabbet sonucu doğmuş bi yakınlık
Eski 19-05-2005   #57
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Köpekleri çok severim. Özellikle sibirya kurdu olanları. Bebeklikleri çok güzel ve çok şirin. Büyüyünce de karizmasından geçilmiyor. Bence yetiştirmek için ideal bir köpek. Çok yer şerefsizler acaip götürürler ama helal olsun yesinler aslanlarım benim.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2005   #58
jimmy eat world.me too.

bilico nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
bilico çevresine ışık saçıyorbilico çevresine ışık saçıyorbilico çevresine ışık saçıyorbilico çevresine ışık saçıyorbilico çevresine ışık saçıyorbilico çevresine ışık saçıyor
MSN ile mesaj gönder

ben de balıkları çok severim özellikle ekmek arası olanları. bunun dışında kediler güzeldirler.bi de inekler çok sevimli oluolar.bön bön bakıolar böle
Eski 03-10-2005   #59
Kuyunun İçinde

aborjin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
aborjin adını yakında herkese duyuracak
MSN ile mesaj gönder

tum hayvanları severım farketmez discovery de yakalanmayım belgesele dırek rehın kalırım karsısında...
aborjin çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2005   #60

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Kedi,Panda,Başak,kuçi ve ayılara ve panter cinsi yırtıcı + karga ne bilim ya sevdiğim kadar seviyorum işte bu hayvanları gerçi hiç canlı olarak başak ayu ve panter görmedimya hadi neyse tuzu biberi olsun.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı