![]() |
|
|
#131 | ||
|
Kuyudaki Prenses
|
|
|
|
|
|
#132 | ||
|
Kuyucan
|
Dün benide kaçırıyorlardı az daha.Allahtan Mustafa Topaloğlunun kartını gösterdim de vaz geçtiler.Ama hala bir şeyi anlıyamadım.Neden kartı gösterince benim için "Bu işimize yaramaz" dediler? Çok gocundum ya ben buna...
|
|
|
|
#133 | ||
|
Smooth Criminal
|
Beni kaçırmaya çalışan uzaylıyı güreş tecrübemi kullanıp uyguladığım kurtkapanı hamlesiyle etkisiz hale getiirip bodruma kapadım. Hep onlar mı kaçıracak yetti diyip ben de bu uzaylıyı kaçırmaya karar verdim. Akşam üzerinde deneyler yapıciim...
|
|
|
|
#134 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha serin bir gezenleri varsa acilen kacirmalarini talep ediyorum
|
|
|
|
#135 | ||
|
Kuyucan
|
E bizde uzaylıyız ki . Hazırla bohçanı geliyorum ( Dermişim ) .
|
|
|
|
#137 | |||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2008
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Çomuk'u kaçırsa kaçırsa Hüseyin Üzmez kaçırmıştır, incitmeden yapmıştır bir şeyler işte...
|
|
|
|
#139 | ||
|
*gizli-özné*
|
hepiniz balatayı sıyırmışsınız başka da bişe bilmiyorum ben güzeldi ahhaahha lşşlkfşdlkffdk
|
|
|
|
#140 | ||
|
Cehennem Malağı
|
aslinda bu tur seylere inanmazdim.. yani uzayliymis ! yok mars'ta hayat var mi ? yok benim popom uzayda acaba nereyi gosterir -bu yercekiminin olup olmadigini merak eden bir soru-
her neyse bir gece o gecenin aslinda uzun olacagi daha aksam olmadan belliydi.. cunku ayakkabilarimi ters giymistim (bunu nasil becerdigimi gercekten bende merak ediyorum ) derken gecenin bir vakti kopekler artik havlamiyor miyavliyodu.. oysaki ortada kedide yoktu kopekte.. sonra yari insan yari kopek bir cisim yaklasiyordu bana dogru .. derken tum soguk kanliligimla sigaramdan son firt cektikten sonra yaklasan cisme korktugumu hissettirmeden ; "M-m-meraba yabanci dedim Bunlarin kopekleride konusuyordu ama bildigim bir dil degildi. Sonra ingilizce evrensel bir dildir diye dusunurkenten hemen "Hi " dedim tirsarak .. Parmaklarimda bir sicaklik hissettim. Megersem sigara bitmis atmayi unutmusum neyse cebimden bir biskrem cikardim hemen - son care buydu artik hayatim soz konusuydu Birden haysan (yari hayvan yari insan ) durdu sanki elimdeki ise yaramis gibiydi. I-pod'da da Moonspell'in Full Moon Madness sarkisi caliyordu ikinci bolume gecince artik haysan ayaklarimin dibinde oturmus biskremi yaliyordu . Ama ses seda yoktu sonra beyaz bir isik belirdi. Bu defa ailecek gelmislerdi , bize benziyolardi. Anne baba 3 kiz kardes ve adini mustafa koyduklari ogullariyla birlikte sonra bilmedigim bir dilde anlasmaya calistik neyseki bunlarda beden dilinden anliyorlardi hemen az celimsiz vucudumun bacak kismindan bir parca gosterdim . onlarda gercekten beni yanlarinda gormekten memnun olacaklarini belirtirken koluma girip beni uzay gemisine (daha cok arabaya benziyodu ) neyse uzay arabasina binip beni bilinmeyenlerin en bilinmeyen yildizina goturduler . Simdilerde ortanca kizla evliyiz ve gayette mutluyuz 2 de oglumuz (ee erkek adamin erkek uzayli cocugu olur ) var birinin adini Murtaza digerininkinin adi Zheorus koyduk simdilerde ona Dunya'dan kiz bakiyoruz . Varsa benim oglanlara talip hemen aci bir kahvesini icmeye gelelim ...
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|