dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-12-2007   #31
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Uzaylılar tarafından kaçırıldım

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
Ben de diyorum bunu. Sen JaYmZ?
Kesinlikle FoM, kesinlikle...

JaYmZ şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #32
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Çomuk ben ciddiyim bak. Annen ağlıyor evde lan. Geyik yapma şimdi uzaylı falan nerdesin olm?

Yoksa hakikaten kaçırıldın mı lan?

Arkadaşlar Çomuk'un yalnız bana gösterdiği onlarca UFO fotoğrafı var. Yani bence, gerçekten de irtibat kuruyordu Çomuk bunlarla. O yüzden ciddi olalım biraz.
Ya vallahi doğru bak kaçırıldım diyorum uzaylılar kaçırdılar beni deminden beri neresi burası onu öğrenmeye çalışıyorum, Androidosmanpaşa diyorlar dalga geçiyorlar benimle...
Eski 20-12-2007   #33
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Kesinlikle FoM, kesinlikle...
lutfen dedım ama dımı
Eski 20-12-2007   #34
Che vuoi?

Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
yav sende aglayıp durma allah askına benıde aglatacan sımdı
Üşüyorum çok soğuk burası...
Eski 20-12-2007   #35
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Çomuk Mesajı Gör
Ya valla bakın inanmıyorsanız IP numarama bakın, dünyada değilim kaçırıldım çok kötü bir yer burası...
İnanmıyorum... Ben şoka girdim. Biri açıklar mı bu IP nedir:
098098.0808980.87678567.543543
Gri bu dünyadan olamaz değil mi?
Hayır bir de fotolar falan.
Cidden anlamadım. Sadece merak ettiğim internet nasıl burayla irtibatına müsait.
Ya bilen biri anlatır mı acaba?
Eski 20-12-2007   #36
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Ya vallahi doğru bak kaçırıldım diyorum uzaylılar kaçırdılar beni deminden beri neresi burası onu öğrenmeye çalışıyorum, Androidosmanpaşa diyorlar dalga geçiyorlar benimle...
Olum lan hatırlasana Androidosmanpaşa bizim sürekli esprisini yaptığımız bir şeydi. Yani sadece aramızda olan bir şey. Onlar bunu bile biliyorlarsa zekaları ve teknolojileri bir hayli gelişmiş demektir.

Ben şimdi NASA'daki amcamın oğlu Rıfkı'yı arıcam kardeşim. Yardımcı olur mutlaka. Geminin ismini öğrenmeye çalış sen.

JaYmZ şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #37
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Üşüyorum çok soğuk burası...
kanyak ıc kanyak...roket gıbı olursun valla
Eski 20-12-2007   #38
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Cidden anlamadım. Sadece merak ettiğim internet nasıl burayla irtibatına müsait.
Ya valla bunca senelik bilgisayar uzmanıyım ben bile anlamıyorum bu dış dünyayla olan iletişimi... Telekom'dan arkadaşlar var bir şekilde bakalım tespit edebilecek miyiz yerini...

Metro Turizm'den yer ayırttık, seni kurtarmaya geleceğiz tespit ettiğimiz an yerini Çomuk sık dişini...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #39
Che vuoi?

Alıntı:
Ya bir de Windows 98 kullanıyorlar burada anlamadım gitti...
Alıntı:
Olum lan hatırlasana Androidosmanpaşa bizim sürekli esprisini yaptığımız bir şeydi. Yani sadece aramızda olan bir şey. Onlar bunu bile biliyorlarsa zekaları ve teknolojileri bir hayli gelişmiş demektir.

Ben şimdi NASA'daki amcamın oğlu Rıfkı'yı arıcam kardeşim. Yardımcı olur mutlaka. Geminin ismini öğrenmeye çalış sen.
Lütfen bir el atın kurtarın buralarda ücra köşelerde mahsur kaldım...
Eski 20-12-2007   #40
Che vuoi?

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
kanyak ıc kanyak...roket gıbı olursun valla
Yok ki buradaki tekeller kapalı şimdi iki saat ileriymiş burası...
Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Ya valla bunca senelik bilgisayar uzmanıyım ben bile anlamıyorum bu dış dünyayla olan iletişimi... Telekom'dan arkadaşlar var bir şekilde bakalım tespit edebilecek miyiz yerini...

Metro Turizm'den yer ayırttık, seni kurtarmaya geleceğiz tespit ettiğimiz an yerini Çomuk sık dişini...
Kurtarın beni...

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı