dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-12-2007   #41
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Uzaylılar tarafından kaçırıldım

Çomuk camdan bakınca geometrik uzay cisimleri dışında ne görüyorsun anlatsana. Onlarla konuş konuştur onları. Geminin adı, konum hakkında bilgilendir bizi. Dikkatli ol ama.
Eski 20-12-2007   #42
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Arkadaşlar demin Çomuk webcamini açtı MSN'de.

Etraf simsiyah sadece Çomuk'un sağ kulak memesi gözüküyordu. Nasıl şey anlamadım ?

JaYmZ şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #43
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
Çomuk camdan bakınca geometrik uzay cisimleri dışında ne görüyorsun anlatsana. Onlarla konuş konuştur onları. Geminin adı, konum hakkında bilgilendir bizi. Dikkatli ol ama.
Ya başka bir elips bir de küre var buralarda... Hani nasıl diyeyim böyle yanarlı dönerli bir ortam bu gezegenin ortamı...

Bir de anlamıyorum ki dillerini şerefsizlerin dalga falan da geçiyorlar kafama falan vurup böyle sanki bugün cuma enseyi kapa yapar gibi...
Eski 20-12-2007   #44
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör

Etraf simsiyah sadece Çomuk'un sağ kulak memesi gözüküyordu. Nasıl şey anlamadım ?
memesımı görunuyor...

ınanamıyorum
Eski 20-12-2007   #45
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Şanlı Türk Ordusu'nun 1990'lardan kalma şanlı jetleri, ABD'den anlık istihbarat alıp, hükümetin de aldığı icazetlerle seni kurtarmaya geleceketir...Umarım...
Eski 20-12-2007   #46
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör

Olm windows 98 lan çöker o açma webcam falan . Kesin bilgisayarları da eskidir. İrtibat kopmasın sonra.
Ya dikkat edin. Telefon şebekeleri sorunlu. İzini kaybetmeyelim iyice...
Eski 20-12-2007   #47
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
Şanlı Türk Ordusu'nun 1990'lardan kalma şanlı jetleri, ABD'den anlık istihbarat alıp, hükümetin de aldığı icazetlerle seni kurtarmaya geleceketir...Umarım...
tam senlık bı yaklasım zaten
Eski 20-12-2007   #48
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Kaybetmeyin izimi bulun beni buralardan kurtarın...
Eski 20-12-2007   #49
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Çomuk Mesajı Gör
uluturk te yola cıkmıs..seneye gelır yanına..

ıdare et artık bıraz..
Eski 20-12-2007   #50
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Çomuk Mesajı Gör
Çomuk dipsizkuyu adına seni bulmak ve canlı kurtarmak için elimizden geleni yapacağımıza, canlı kurtaramasak bile naaşını hak ettiğin saygıyla ailene teslim edeceğimize dair sana buradan söz veriyoruz.

Sakın umudunu yitirme!

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı