dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-12-2007   #51
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Uzaylılar tarafından kaçırıldım

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Çomuk dipsizkuyu adına seni bulmak ve canlı kurtarmak için elimizden geleni yapacağımıza, canlı kurtaramasak bile naaşını hak ettiğin saygıyla ailene teslim edeceğimize dair sana buradan söz veriyoruz.

Sakın umudunu yitirme!
Ya üzmeyin insanı böyle...
Eski 20-12-2007   #52
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

bol su içmesını de tembıhleyın...

ama tuvaletı nereye yapacak..buda bı sorun tabı
Eski 20-12-2007   #53
praebere se fato.

melinda nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
melinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandırmelinda herkesin tanıdığı bir insandır

birşeyler yapın! ,kurtarın çocuğu! ,çok üzüldük Çomuk...seni kaybetmek istemiyoruzzz
melinda çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #54
Che vuoi?

Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
bol su içmesını de tembıhleyın...

ama tuvaletı nereye yapacak..buda bı sorun tabı
Burada su yok sadece rakı var...
Eski 20-12-2007   #55
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Çomuk Mesajı Gör
ekmek pasta hesabı
Eski 20-12-2007   #56
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Çomuk Mesajı Gör
onlardan aldığın hiçbir şeyi içme. Onlar içse de içme. Seni denek olarak kullanabilirler Çomuk. İnsanlığın geleceği sözkonusu. Lütfen.
Eski 20-12-2007   #57
Che vuoi?

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
onlardan aldığın hiçbir şeyi içme. Onlar içse de içme. Seni denek olarak kullanabilirler Çomuk. İnsanlığın geleceği sözkonusu. Lütfen.
Zorla içiriyorlar...
Eski 20-12-2007   #58
Kuyucan

roka nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
roka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandır

Çomuk, kaç 70 lik devirdin yine yav? Kafayı buldun devrildin dimi lan bir yerlerde.. Cık cık cık...

Yarın bayram olum, kalk evine git hadi lan, bak evdekiler de merak edip duruyormuş, Hadeeee....
roka şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2007   #59
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Ya zoka öyle deme. IP adresi bir tuhaf. Bunu nasıl tezgahladı sence
Eski 20-12-2007   #60
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Evet arakdaşlar! GenelKurmay da ABD'den gelen anlık istihbarat ile Çomuk'un kaçırıldığını doğruladı. Bunun üzerine harekete geçen karargah bana şu Muhtırayı yayımlamam için sundu:
Değerli Yurttaşlar,
Bugün necip milletimizin bir ferdi, uzaylılar tarafından kaçırılmıştır. Güvenlik güçlerimiz teyakkuz halindedir.Kara, hava ve deniz birlikleri elbirliği ile vatandaşı kurtarmak için seferber olmuşlardır. Uzaylılardan sözde değil özde dürüst ve barışcıl olanlara ve yerel kuvvetlere dokunulmayacağı gibi, tek hedef vatandaş Çomuk'u kaçıranlar ve zorla türlü ödemelere tabi tutanlardır...Halkımız emniyet kuvvetlerine güvenmeye devam etmelidir.Güvenlik güçleri Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde, son model (1996'da son modernizasyonu yapılmış) silahları ile uzaylılara harekat düzenleyerek duruma el koymuştur....
İlgili makamın bu tepkisi ve muhtırası Uzaylılar dışında Ankara'da da paniğe sebep olurken, Marmaris'te de yankı buldu. Alzemmer teşhisi konan Evren Paşa coşarak şu açıklamayı yaptı....:
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı