dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 24-08-2008   #131
Kuyudaki Prenses

PrincessMedusa nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
Blog Mesajları: 1
PrincessMedusa farklılığını belli etmeye başlamış
Varsayılan Ynt: Uzaylılar tarafından kaçırıldım

şaka mı bu =) xD benide kacırsınLar bende istyrm kurtLrm dersten mersten pff =/
İşte bu bakışlarmış
Buğu diye gözlerinde
Gün batımı bulutlarmış...
PrincessMedusa şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-08-2008   #132
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Dün benide kaçırıyorlardı az daha.Allahtan Mustafa Topaloğlunun kartını gösterdim de vaz geçtiler.Ama hala bir şeyi anlıyamadım.Neden kartı gösterince benim için "Bu işimize yaramaz" dediler? Çok gocundum ya ben buna...
Eski 25-08-2008   #133
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Beni kaçırmaya çalışan uzaylıyı güreş tecrübemi kullanıp uyguladığım kurtkapanı hamlesiyle etkisiz hale getiirip bodruma kapadım. Hep onlar mı kaçıracak yetti diyip ben de bu uzaylıyı kaçırmaya karar verdim. Akşam üzerinde deneyler yapıciim...
Eski 25-08-2008   #134
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Daha serin bir gezenleri varsa acilen kacirmalarini talep ediyorum
Eski 25-08-2008   #135
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Helly Mesajı Gör
Daha serin bir gezenleri varsa acilen kacirmalarini talep ediyorum
E bizde uzaylıyız ki . Hazırla bohçanı geliyorum ( Dermişim ) .
Eski 09-09-2008   #136
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

uzaylıları ben kaçırdım itiraf ediyorum...evet dünden beri aranan iki uzaylı ve bir uzay gemisi şu an evimin önünde..fidye talep edeceğim

maviprens çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-11-2008   #137
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jun 2008
ZetaReuculi farklılığını belli etmeye başlamış

Alıntı:
Yazan: ZetaReuculi Mesajı Gör
hmm araştırmalarıma göre arkadaşımız Rigele kaçırılmamış Zeta Andromedae ye kaçırılmışki böle bi yer gerçektende var ciddiyim onla Andromedapaşa diye dalga geçmişler ama bunu ztn arkadaşımız kendisi uydurmuş yorumuna göre.Andromeda galaksisinde Andromeda I , Andromeda II , Andromeda III , Androomeda IV , Andromeda V , Andromeda vs. vs. gidiyo.Andromedada birsürü yıldız vardır bi tanede küçük gezegen var buda Zeta Andromedae ve galaksi ortasında bir nebula yani bulutsu bir gaz tabakası vardırki bunu gezegen sanmayın alakası yok.ve Zeta Anromedae arkadaşın dediği gibi ve araştırmalara göre atmosferi turuncu içleri ise mavi siyah karışımı dışıda yıldız gibi parlıyo ve aynı arkadaşın tarif ettiği gibi bunu fotoraflardan öğrenebilirsiniz ayrıca nickimde yazan Zeta Retuculi ide Andromedae galaksisine aittir ve bu konuyu görünce hemen üye oldum.Arkadaşın bu gezegene kaçırılma olasılığı %99 tabi yalan söylemiyosa bende enayi gibi yemediysem.
Bu bir şakaydı ama çok ilgilenirim böyle şeylerler
ZetaReuculi çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-11-2008   #138
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Çomuk'u kaçırsa kaçırsa Hüseyin Üzmez kaçırmıştır, incitmeden yapmıştır bir şeyler işte...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-11-2008   #139
*gizli-özné*

NisYaN nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Blog Mesajları: 3
NisYaN bir mücevherdirNisYaN bir mücevherdirNisYaN bir mücevherdir

hepiniz balatayı sıyırmışsınız başka da bişe bilmiyorum ben güzeldi ahhaahha lşşlkfşdlkffdk

yağmur geceden al beni ...yağmur seline sal beni...
NisYaN çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-11-2008   #140
Cehennem Malağı

SuicidE nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
SuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdir
MSN ile mesaj gönder

aslinda bu tur seylere inanmazdim.. yani uzayliymis ! yok mars'ta hayat var mi ? yok benim popom uzayda acaba nereyi gosterir -bu yercekiminin olup olmadigini merak eden bir soru-
her neyse bir gece o gecenin aslinda uzun olacagi daha aksam olmadan belliydi.. cunku ayakkabilarimi ters giymistim (bunu nasil becerdigimi gercekten bende merak ediyorum ) derken gecenin bir vakti kopekler artik havlamiyor miyavliyodu.. oysaki ortada kedide yoktu kopekte.. sonra yari insan yari kopek bir cisim yaklasiyordu bana dogru .. derken tum soguk kanliligimla sigaramdan son firt cektikten sonra yaklasan cisme korktugumu hissettirmeden ;
"M-m-meraba yabanci dedim
Bunlarin kopekleride konusuyordu ama bildigim bir dil degildi. Sonra ingilizce evrensel bir dildir diye dusunurkenten hemen
"Hi " dedim tirsarak .. Parmaklarimda bir sicaklik hissettim. Megersem sigara bitmis atmayi unutmusum neyse cebimden bir biskrem cikardim hemen - son care buydu artik hayatim soz konusuydu
Birden haysan (yari hayvan yari insan ) durdu sanki elimdeki ise yaramis gibiydi. I-pod'da da Moonspell'in Full Moon Madness sarkisi caliyordu ikinci bolume gecince artik haysan ayaklarimin dibinde oturmus biskremi yaliyordu . Ama ses seda yoktu sonra beyaz bir isik belirdi. Bu defa ailecek gelmislerdi , bize benziyolardi. Anne baba 3 kiz kardes ve adini mustafa koyduklari ogullariyla birlikte sonra bilmedigim bir dilde anlasmaya calistik neyseki bunlarda beden dilinden anliyorlardi hemen az celimsiz vucudumun bacak kismindan bir parca gosterdim . onlarda gercekten beni yanlarinda gormekten memnun olacaklarini belirtirken koluma girip beni uzay gemisine (daha cok arabaya benziyodu ) neyse uzay arabasina binip beni bilinmeyenlerin en bilinmeyen yildizina goturduler . Simdilerde ortanca kizla evliyiz ve gayette mutluyuz 2 de oglumuz (ee erkek adamin erkek uzayli cocugu olur ) var birinin adini Murtaza digerininkinin adi Zheorus koyduk simdilerde ona Dunya'dan kiz bakiyoruz . Varsa benim oglanlara talip hemen aci bir kahvesini icmeye gelelim ...
hayir yemem
SuicidE çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı