![]() |
|
|||||||
| Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi... |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#11 | ||
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Elimde silahla beklemiyorum. Zaten bizim evde herkes etobur mesela benden başka. Gidip onlara dalaşmıyorum normal anlarda ama işte manyaklık bu ya bazen bana özel et pişiriyolar sonra tepemde bitip "ye ye" diye baskı yapıyorlar işte o zaman "bakım canlarım benim ben etobur değilim bu cesedi de yemem oturup siz yiyin bunu" diyorum. Tamamen bu yani.
|
|
|
|
#12 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabii ki insan ne isterse neyi midesi kaldırıyorsa onu yer..etin son derece sağlıklı olduğunu iddia etmiyorum.ama ben eti çok severim.sebze de çok severim.ama memleketim kebap memleketi.havaalanına iner inmez çok çekici kokular insanın burnunu sarıveriyor.(sana tavsiyem oraya gitme yoldan çıkıverirsin
)zaten klasiktir.uçaktan in doğru kebapçıya.yani bu da ayrı bir kültür ayrı bir zevk bence.uçaktan inince haydi bildiğim çok güzel bir sebzeci var desen bile insana o kadar ilgi çekici gelmiyor.höyt ben kebapp istiyorum deyiverecek kadar et düşkünüyüm.neyse artık bir domates alırken bile kırk kere düşünmektense artık sadece öldürmeyen süründüren gıdaları almak lazım.ha et ha sebze.ikisi de aynı.neyse ben çok karışık yazdım farkındayım anlayan anlamıştır umarım
|
|
|
|
#13 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
Ne demişler, önce kendi kapının önünü süpüreceksin.
|
|
|
|
#14 | ||
|
hımını mımını mınt.
En çok kuzu,koyun cesedlerini yemeği seviyorum.
Kavurması çok güzel oluyor.
|
|
|
|
#16 | ||
|
Kuyucan
et güzeldir.bol bol yedim yanaklarım tobilik tobilik oldu.karışık ızgara yedim.pirzola kuzu şiş ve biftek ayrıca tavuk vardı.yanında da marul ve domates yedim sonra biber de vardı ama biber acı diye yiyemedim.sonra soğan vardı soğanda yedim.domates hormonluydu renginden belliydi.sonra marulu iyi yıkamışlarmıydı şüpheliyim ama soğanda sanırım yaklaşık 5 gün önce toplanmıştı.tabak çok şık duruyordu..neyse hepimiz yedik domateste yedik et de yedik yüzümüze renk geldi .
|
|
|
|
#17 | ||
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Ben bir şey söylersem olayı kişiselleştirme zırvasına sarılacaksın farkındayım ama yapmayacağım sadece şu temennimi belirteyim umarım bir gün gelir o hayvanlar da sizi mangal yapar inşallah yani şu hayatta en çok bunu istiyorum. Ayrıca toplum yelpazesinde en sağcısından ya da en cellosundan en entellektüeline hatta solcusuna kadar birleşilen tek nokta bu yani öyle geri hepsi. Hele şu entellektüeller yok mu alt sınıflara burun kıvıran size söylüyorum aynısınız o adamla bu noktada hiç kıvranmayın ukala ukala.
|
|
|
|
#18 | ||
|
Kuyucan
insan kesileceğine hayvan kesilsin aslında öyle değil mi ?insanlar öldürülüyor bu dünyada hemde bir paket sigara için.veya bebekler masum insanlar öldürülüyor .daha 5 günlük bebek kim tarafından öldürülüyor ?terörden dolayı savaştan dolayı .o zman neden insanlar bu kadar hassas olmuyor bir koyuna ineğe bir kediye gösterdikleri hassasiyet bu şekilde de gösterilsin???
öyle değil mi ama .
|
|
|
|
#19 | ||
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Ben o ilgiyi de gösteriyorum eğer merak ettiğin buysa.
Ayrıca gözümde insan ile hayvan arasında bir ayrım yok yani. Olmaması da doğal tek özelliğin var onlardan ayrıldığın o da baş parmağın. Baş parmağın var diye bu ne burnu büyüklük birader. Bi de insan insana yapıyor onu bu meşru mu kılıyor şimdi bu durumu? Hı? İyiymiş ha. İnsan insanı soydu öldürdü diye ineklerin fabrika misali ahırlarda sıra sıra kesilmesi meşrulaştı hehe komik. Sen böyle deyince 1985 yılında bilim tekniğin bir sayısının kapak konusu geldi aklıma. Bu dünyanın en vahşi yaratığı: insan.
|
|
|
|
#20 | ||
|
hєp тєк hєp γєк..
|
bir ihtiyaçmıdır bilemem ama iskenderunlu oldugum ve mutfagımızda etsiz yemek olmadıgı için sizle aynı goruse katılamıcam sn. kisitli optimizasyon..
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|