dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Dünya
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Dünya Ekoloji, çevre sorunları, hayvanlar alemi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-08-2008   #31
I am the Walrus

The Beatles nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Usta bana bir kuşbaşı at kanlı olsun lütfen

Alıntı:
Yazan: kisitli optimizasyon Mesajı Gör
Var tabi sinir sistemleri var bu ne demek? acı çekiyorlar falan demek.
Belli.

Duygu düşünce sinir sistemi değildir.İnsanı hayvanlardan ayıran şey sahip olduğu düşünce ve aklıyla belli bir kültür ortaya çıkartabilmesidir.Ben sinir sistemi demedim.Lafı ikinci kez çarptırtıyorsun ama eğer sana göre İnekler kendi aralarında tiyatro kurup oyun oynatıyorlarsa veyahut resim çizen inek varsa tamam diyip susacağım.
- The Beatles
The Beatles şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-08-2008   #32
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Dave Mustaine Mesajı Gör
Duygu düşünce sinir sistemi değildir.İnsanı hayvanlardan ayıran şey sahip olduğu düşünce ve aklıyla belli bir kültür ortaya çıkartabilmesidir.Ben sinir sistemi demedim.Lafı ikinci kez çarptırtıyorsun ama eğer sana göre İnekler kendi aralarında tiyatro kurup oyun oynatıyorlarsa veyahut resim çizen inek varsa tamam diyip susacağım.
Düşünemiyor olmaları, onlara acı çektirilmesini meşru kılar mı? Düşünemiyorlar diye canlarını yakabilir miyiz?
Eski 17-08-2008   #33
I am the Walrus

The Beatles nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: Taedium Mesajı Gör
Düşünemiyor olmaları, onlara acı çektirilmesini meşru kılar mı? Düşünemiyorlar diye canlarını yakabilir miyiz?

Hayır ben canlarını yakabiliriz gibi bir şey söylemedim.konu beni çok alakadar etmiyor beni alakadar eden Kısıtlı optimizasyon kardeşimin İnekle insan arasındaki tek fark baş parmaktır demesi.Onun üzerine insanla ineği bir tutma,İnsan düşünebiliyor dedim.Konunun özeti bu ...

Ayrıca tabii kide hayvan kıyımlarını desteklemiyorum ama sırf bunun içinde et yemeyi kesemem ...
- The Beatles
The Beatles şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2008   #34
hєp тєк hєp γєк..

okang92 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
okang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandır

bildiğim kadarıyla acısız öldürülüyor bu hayvanlar.. ???
Tavuklar mesela bi anda kafasını kesiyolar hissetmeye fırsatı bile olmuyor..?? diye biliyorum ben yani..
Eski 18-08-2008   #35
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Tercih durumudur. Neticede herkes istediği şekilde beslenmeyi seçebilir(dengeli veya dengesiz). Bu tamamen kişiyi alakadar eden ve onun sağlığını etkileyen bir seçimdir. Bu yüzden vay efendim doğayı tahrip ediyosun(!?) et yeme yok sende yeşil alanı tüketiyosun(!?) ot yeme denmemelidir. Abesle iştigaldir.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2008   #36
hєp тєк hєp γєк..

okang92 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
okang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandır

bırak oğlum keçiyi önce giritliyi çıkar gibi bişe..
Eski 02-10-2008   #37
Anormalliğin Olasılığı

NeOsiris nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
NeOsiris saygın bir insandırNeOsiris saygın bir insandır

Aslan geyiği alır, kartal yılanı, yılan kurbağayı, kurbağa sineği, manda otu, timsah mandayı, zürafa uzun ağaçların yapraklarını, karıncayiyen karıncayı, ağaçkakan ağaç kabuklarını vs vs... İnsan da yiyebildiğini alır (Evet, bir şey kasdettim (!)). Eski çağlardaki gibi değildir bu düzen belki, sözde modern toplumlarda yenilmeden çöpe giden bir çok hayvan vardır. Hayvanların mundar edilmesini, katliamlarını filan onaylayacak değiliz ama et yenilmemesini savunmak gibi yanılsamalar içerisine düşenlerden değilim. Cesetmiş, ne alaka yahu. Baya bildiğiniz kuşbaşı, kanat, tavukgöğsü, pirzola, but filan, ortada ceset filan yok. Çin'de ölü doğmuş bebekleri yiyolar, yarım ekmek tavuk döner yedik diye hor görmeyin bizi.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı