Ynt: Hrant Dink Öldürüldü...
|
|
Neden boyle seyler olunca hemen sehitlerle ilgili ornekler veriliyor bunu cidden anlamiyorum.. Bu bence ici dolu bir milliyetci yaklasim degil.. Bana fazla populist geliyor.. Bir olaya uzuluyor ya da kiniyor olmaniz diger bir olaya da uzulmenizi ve kiniyor olmanizi engellemez.. Ben ulkemde sehitlerimiz icin de cok aci cekiyorum dusunceleri yuzunden aydinlarimizin öldürülmesine de .. Ikisine de uzulecek yetiye sahibim / sahibiz ... Neden alakasiz 2 olay bir araya getiriliyor cidden anlamlandiramiyorum bunu .. Hepimiz milletimizi seviyoruz hepimiz bizden giden canlara uzuluyoruz .. Bazilarimizin uzulme anlayislarinin egitilmesi lazim yalniz ..ve de neye gercekten kizilmasi gerektigi ya da bisey ters geliyorsa bir fikri begenmediyse nasil tepki verilmesi gerektigi konusunda tabiki..Mesela 16 yasindaki cocuklarin ! Mesela beyni yikanan genclerin .. Cocugun yakalanmasina ne sasirdim ne sevindim .. Perde arksi onemli benim icin ... Ben olayin basindan beri ne Ermeni cephesi ne de Turk cephesi parmaginin oldugunu dusunmuyorum bu iste .. Her zamanki gibi 3. gucler (!) mevcut.. Aramizi bozmak isteyenler ve de gundemi bozmak isteyenler bir tasta 2 kus vuralim matematigini dusunduler bence.. He bir de bu ulkede - fikirlerine katilan olur katilmayan olur bu anlamda soylemiyorum - aydinlarin olmesi disarda bir cok insani sevindiriyor bu da aci bir gercek.. Ugur Mumcular bosuna can vermediler bu ulkede .. Birileri sevindi ki o ve onun gibi buyuk beyinler dusundukleri icin kan doktuler.. Yazik cok yazik cok aci..
Televizyonlarda sacma salak programlari yayinlamak suretiyle genclerin beynini bosaltip yikamaya hazir hale getirmeye devam etsinler bakalim.. nereye kadar gider dusunmek bile istemiyorum ...
Son düzenleyen: yeşil : 25-01-2007 01:40 AM
|