Tek Mesaj Gör
Eski 24-01-2007   #50
kafayi yemis dusler
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Adresi Olmayan Mektuplar...

'Cirkin olmasaydi Hephaistos onu aldatmayacakti Ahprodite'

Biliyor musun dedin ben aynalari coktandir sevmiyorum. Kocaman burnum isgal ediyor yuzumu, gozlerimse cok yakin burnuma, kim sever ki beni? Kim sever?
Uzun boylu, esmer kadin!
Bir sair sevmistin, kelimelerle sihir yapan haylaz bir cocuk. Seni gormeden, kelimelerine sevdali bir sair. Bazi sairler oylesine batar ki siirlerinin icine, oyle cok hayran kalirlar ki siirlerindeki kirmizi dudakli dolgun memeli kadina baska kadinlardan kacarlar. Ihanet etmek istemezler siirlerinde sevistikleri afete.
'Heyecanliyim, bugun bulusacagiz.' dedin telasli. 'Korkuyorum, ya begenmese?'
Begenmeyebilir demistim sana, oylesine hic dusunmeden. Ukala bir siirine takmistim da kafayi ondan mi soylemistim bunu hic hatirlamiyorum inan.
Bulustunuz. Sonra birkac defa daha...Bir sure sevgilicilik oynadiniz, sairsel bir kandirmaca..'Siz degil siirleriniz sevisti, siirleriniz bulusup kahve icti.' dedigim vakit kotu bakmistin bana.
'Kendimi guzel hissediyorum, aynaya bakiyorum artik, bir ruj aldim kendime, kirmiziyi seviyor.'
Ne desem bostu, gercekler bazen yalan sanilir , bazi sairler gercekleri cok rahat unutturur kadina...Unuttmustun, burnuna estetik yapmisti sozleri.
Hep kirmizi rujlu izmaritler kaliyordu kullukte, bir de duyulmamis sozlerim kul icinde. 'Kiskaniyorsun.' 'Seni boyle seven olmadigi icin.' Kizmistim sana, bayagi kizmistim. Yuzune bakmistim 'karga burunlusun iste benim aynam yalan soylemez, yalana sevdalanmissin sen, haylaz bir cocugun oyununa dalmissin. Cocuklar hemen sIkIlir oyunlardan, sihir bitecek ve sen yine karga burunlu bir kadin olacaksin.' demistim.
Aglamistin, cok iyi hatirlliyorum...Acimasiz bulmustun sozlerimi, sana acimiyordum dogru, cunku seviyordum. Sevdiklerime acimam ben, sevdiklerime acimam...
Gitmistin, bana birkac siirini birakmistin sevgilinin. Onu daha iyi tanimam, onu daha iyi anlamam icin. Okudum, birkac defa okudum o siirleri, soguktu gece ve ben raki iciyordum o gun.
Onu daha iyi anlamis miydim bilmiyorum ama gene sevememistim. Bazi insanlari tum cabalarima ragmen sevemedim, hic sevemedim...
'On yargilisin' dedigin an neredeyse benden nefret ediyordu bakislarin...Oysa, sevmediklerim cok az yaniltti beni. Cok az pisman oldum sevmedigim icin.
Bir sure gorusmedik seninle. Aramadin beni, ozlemedin. Bu yaptiklarin kirmisti beni ama ben de arayip sormadim seni, aklima geldikce kufur ettim sadece.
Birkac ay sonra...
Kapim calindi, kirmizi gozlerle yuzume baktin, oyun bitmisti.
'Tatile gitmekten vazgecip ona supriz yapmak istedim. Eve gittim, gitmez olaydim. Baska bir kadinla, hem de cok guzel baska bir kadinla sevisiyordu.'
Bazi sairler haylaz birer cocuktur, en sevdikleri oyuncaklarini kirip atarlar bir koseye...
Hem cirkin olmasaydi Hephaistos aldatmayacakti onu Ahprotide...Bazi sairler biraz Ahproditeydi bana gore...
Yine cirkinim bak dedin, yine karga burunluyum, ozur dilesem barisir misin benimle?
Ben sair degilim dostum, sihirli kelimeler yazamam, acitir bazi sozcuklerim ama ben karga burnunu degil yuregini sevdim senin...Gulmustun.
'Kirmizi igrenc duruyor suratinda, silmesen giremesin iceri.' demistim gulerek..
'Raki icer miyiz gargamel?'
'Iceriz'

(Yazdim okumadim geri, vaktim yok, ama yazmaliydim, yazmaliyim dedi bir ses...bir sure oyle kalacak, hatalari cok, karisik mektubum, affola... )
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla