Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-08-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: İnsanlar Nasil Müslümanken Ateist, Ateistken Müslüman Oluyor..?

irtica yüzünden ve gericiler vesilesi ile...

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK...
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
Kuyucan

rage nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
rage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandırrage herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
irtica yüzünden ve gericiler vesilesi ile...
Söylemek zorundayım değerli arkadaşım; çok dar kalıplar içinde düşünüyorsunuz ve bu şekilde düşündüğünüz sürece hiçbir ilerleme kaydedemezsiniz.

''Timeo hominem unius Libri''
rage Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: rage Mesajı Gör
Söylemek zorundayım değerli arkadaşım; çok dar kalıplar içinde düşünüyorsunuz ve bu şekilde düşündüğünüz sürece hiçbir ilerleme kaydedemezsiniz.
Siz yolu açın biz sizi takip edelim, o şekilde ilerleyelim o zaman...

Eski 08-08-2008
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
Siz yolu açın biz sizi takip edelim, o şekilde ilerleyelim o zaman...
Ben sana yolu açmıştım oysaki ama arkamdan gelmedin ;d

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
Gri
Yönetici

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
İnsanlar Nasil Müslümanken Ateist, Ateistken Müslüman Oluyor..?
Şimdi farkettim de daha önce ciddiye alıp bu konuya yanıt vermişim...

Pes yani, hakikaten pes.
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
TaİpEn HuN

falcom30 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
falcom30 farklılığını belli etmeye başlamış
MSN ile mesaj gönder

insan hayatında ilah kavramı sadece tanrı olarak gecer ama günümüzde ilah sadece tanrı deyil para mal makam mevki vs. harsey olabiliyor kimileride kendisini bu tip dünya mallarına kaptırabiliyo belkide istemeden bile yani farkında olmadan bile dinden cıkabiliyoruz o yüzden sürekli kalimeyi şaahadet getirmek gerekir günümüzde müslüman olupda dinden cıkıp (ateist ) olanların sayısı cok az seviyede bu tabi müslüman olupda ateistlige gecenler için gecerli diger dinlerde ise sok fazla sayıda olabiliyor ben bunu suna baglıyorum insan oglu bir dine mensup ve o dinde aradıgı ilahi gucu bulamıyor ve kendisini bu dini cok iyi bilen ve bir sey cıkaramayan görüyor ve sonrası karamsarlık ve mazallah ateizim
falcom30 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Şimdi farkettim de daha önce ciddiye alıp bu konuya yanıt vermişim...

Pes yani, hakikaten pes.
biz boşuna mı cevap vermedik?..

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Ben sana yolu açmıştım oysaki ama arkamdan gelmedin ;d
o ara kalabalıktı senin arkan, bana yer kalmadı

Eski 08-08-2008
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

senin için arkamda her zaman yer vardır hayatım.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-08-2008
neşeli yürekler=)

CompliCated nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
CompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyor

Ben bütün yazılanlardan şu sonucu çıkardım.Kısaca çocuklar çevrelerindeki kişilerin dediklerine çok önem verirler.Anne-baba çocuğuna hangi dine inanması gerektiğini öğretirler.Çocukta büyüdükçe kendi kararını verir.Kendine göre bir karar alır.yani küçükken müslüman ise büyüdükçe karar değiştirip ateist olabilir.Ateist isede müslüman olur..

Ödü varsa düşmanın meydan açık hazırız.Bu toprakta biz doğduk, biz yaşadık, biz varız. ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤
CompliCated Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:11 AM.
style developed @ GFXstyles