![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Aug 2008
![]() |
Alıntı:
Farzet ben görünmez bilinmez,duyulamaz,anlaşılamaz,anlaşılsa da yanlış anlaşılacak olan belirsizlik kelebeğinne tabiyim ve bu yaptığından ötürü seni intergalaktik doğal düşünce konsorsiyumundan kovuyorum son mesaj olarak hadi bakalım. Hayret ya adamlar rahip olmuş, illa inanacaz onlara inanmasak da ihtimal verecez yoksa saygısısız bu saçma yöntemle koruyabiliyorlar anca kendilerini gerçeklerden.
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
I am the Walrus
|
Ben müslümanım ama dini eleştiririm saçma bulunduğum noktalarına inanmam mesela evrim teorisinidestekleyen bir müslüman gördünüz mü hiç ...
Will you still Need me ? Will you still feed me ? When im sixty-four - The Beatles |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
oncelikle ozur dilerim sizin gibi super kelimerler kullanamiyorum turkcem az
konuya gelelim... fark ettiyseniz ataist iken veya hiristiyan iken muslauman olan insanlarin sayisi daha cok . musluman olup din degistiren zaten islam dinini kavrayamamistir zaten bu insanlarin coguda munafik gibilerdir. cogu insan var sedece kimlikte din islam yazar yasantilariyla belli olmaz. bu insanlarda bakarlarki ataistlik ozgur olmak degisirler kalben islama inanmamislardir zaten veya gercek anlamda anlamaya calismamislardir . bu bence tabiki. BIR SEVDASIN |C¤|TüRkiYe ¤.¤BIZ KI USTASIYIZ VATAN SEVMENIN,BIZ BU VATANI KARSILIKSIZDA SEVERIZ¤.¤ |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Burada sorun kimlikteki din hanesinde "İslam" veya "İnançsız" yazması değil, o din hanesinin olması.
Hiç olmaması daha iyidir bence. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() |
Bir devlet düşünün ki hem laik olsun hem de vatandaşlarının inançları için ''senin ki doğru, senin ki yanlış'' diye nitelesin. Özellikle alevilerin bu konuda büyük sıkıntısı var. Yüzyıllardır astık kestik hepsini sırf bu yüzden. Laik devlet bile yaralarına merhem olamadı ya da devlet laik değildi. Laik olmadığı kesin. İçinde kimliklerde ki din hanesi ve diyanet işleri başkanlığı gibi örnekleri arttırılabilir pek çok yanlış gibi.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|