![]() |
|
||||||||
| Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Upinsmoke
|
Insanların bence yaslarına gore farklı akısları vardır... Erkeklerde ele alırsak konuyu 21 yasına kadar erkek askerlıgını yapıp gelmısse olecegını zannetmıyorum cunkı erkeklerde askerden once bıde askerden sonra dıye 2 yasam tarzı olduguna ınanıyorum ... Blue cagında yapılan delılıklerı bellı bır yastan sonra yapmayı bırakıyorlar veya daha durgunlasıp olgunlasıyorlar...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Oct 2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence insan her an değişebilir.. Koyu bir komunistin yıllar sonra sağcı olduğu görülebilir. Çevrenin etkisiyle her şeyi öğrenir insan, fikirleri de buna göre şekillenir-değişir-bozulur..
ama kişilik olarak incelersek, belli bir yaştan sonra değişemez olağanüstü bir durum olmazsa.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
En basiti doğuyoruz, büyüyoruz, yaşlanıyoruz ve ölüyoruz, evrende bu döngüden geçmeyen tek bir şey var mı? ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Peki bu kadar değişir diyen insan var gördüğüm kadarı ile e o zaman 7 'sinde neyse 70 'inde de o olmak geçerli değil öyle midir?
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Bu cevapları hep gördükçe negatif bir yanıt veresim geliyor konuya...
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |