Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 08-10-2007
  post #1
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan İnsan değişir, akışı yakalar.

7'sinde neyse 70'inde de o mudur insan, yoksa insan değişir ve hayata dair farklı akışları yakalar mı? Kısacası insan değişir,akışı yakalar mı?

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"

Son düzenleyen: kurşun kalem : 08-10-2007 10:08 AM.
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #2
Kuyucan

kuyucan nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
kuyucan saygın bir insandırkuyucan saygın bir insandır

Sevgili Frostbyte, böyle güzel bir konu için gerçekten teşekkürler...

atla içeri!
kuyucan Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #3

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: İnsan değişir, akışı yakalar.

Bazı insanlar var akıntıya kapılır bazıları var o akıntıyı kontrol etmeye çalışır bazıları var direnir, bazıları ise istemez yan cebime koy der işine gelirse yani.
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #4
Upinsmoke

Tony Soprano nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Insanların bence yaslarına gore farklı akısları vardır... Erkeklerde ele alırsak konuyu 21 yasına kadar erkek askerlıgını yapıp gelmısse olecegını zannetmıyorum cunkı erkeklerde askerden once bıde askerden sonra dıye 2 yasam tarzı olduguna ınanıyorum ... Blue cagında yapılan delılıklerı bellı bır yastan sonra yapmayı bırakıyorlar veya daha durgunlasıp olgunlasıyorlar...

Pic duyguları , dumans seansları , kabus anıları ve kacan uykuları !
Tony Soprano Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #5
Yasaklı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Nationalist iyi bir üye değildirNationalist iyi bir üye değildirNationalist iyi bir üye değildirNationalist iyi bir üye değildir

Bence insan her an değişebilir.. Koyu bir komunistin yıllar sonra sağcı olduğu görülebilir. Çevrenin etkisiyle her şeyi öğrenir insan, fikirleri de buna göre şekillenir-değişir-bozulur..

ama kişilik olarak incelersek, belli bir yaştan sonra değişemez olağanüstü bir durum olmazsa..
Nationalist Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #6
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Frostbyte Mesajı Gör
7'si neyse 70'inde de o mudur insan, yoksa insan değişir ve hayata dair farklı akışları yakalar mı? Kısacası insan değişir,akışı yakalar mı?
Bence değişebilir, değişim her canlının doğasında vardır.

En basiti doğuyoruz, büyüyoruz, yaşlanıyoruz ve ölüyoruz, evrende bu döngüden geçmeyen tek bir şey var mı?

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
  post #7
kılıçtan keskin

kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: kuyucan Mesajı Gör
Eyvallah üstadım sağolsın.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
Eski 08-10-2007
  post #8
kılıçtan keskin

Peki bu kadar değişir diyen insan var gördüğüm kadarı ile e o zaman 7 'sinde neyse 70 'inde de o olmak geçerli değil öyle midir?

"
Eski 08-10-2007
  post #9
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Frostbyte Mesajı Gör
Peki bu kadar değişir diyen insan var gördüğüm kadarı ile e o zaman 7 'sinde neyse 70 'inde de o olmak geçerli değil öyle midir?
O daha çok muhtesem insan gibi maymun gelip maymun gidecek insanları tanımlamak için kullanılan bir deyim, genellememek lazım kanımca...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2007
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: kuyucan Mesajı Gör
Bu cevapları hep gördükçe negatif bir yanıt veresim geliyor konuya...

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı