Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 25-11-2007
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Sevmek Kocaman Bir Yalan mı ?

Alıntı:
Yazan: SİBEL Mesajı Gör
Ömür boyu "sevdiği ile "ömür geçirmek tir, sevilip, sevebilmek tir,"sevdiği insan yanın da olmadığında asıl hayat bir "zindandır >>bana göre...
aynen katılıyorum

hıckırık gizlidir her kahkahamda
aglarken gulmeye tiryakiyim ben
inanmayin sakin yasadigima
yasarken olmeye tiryakiyim ben ...
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-11-2007
Sensiz

SİBEL nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
SİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
aynen katılıyorum

Teşekkür ederim.....

Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi...
SİBEL Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-11-2007
Mai
mevt

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
aska teslım olmayan nasıl asık olabılır kı...yada asktan anladıgını nasıl ıdda edebılır..

asık olacaksın..tum benlıgınde hıssedeceksın..bazen acı bazen tatlı yanları olacaktır
aynı şeyden bahsediyoruz işte bak,muhalefetlik niye yapıyorsun ninja:

Ne cehennemi hak ettim,
Ne cennete layığım.
Mai Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-11-2007
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: araf Mesajı Gör
aynı şeyden bahsediyoruz işte bak,muhalefetlik niye yapıyorsun ninja:
aşktan basım dönmus zaten..ben ne dedıgımı bılıyomuyum

hıckırık gizlidir her kahkahamda
aglarken gulmeye tiryakiyim ben
inanmayin sakin yasadigima
yasarken olmeye tiryakiyim ben ...
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Arının kovanına çomak sokmaktır aşk sevmekse arılar çıktıktan sonra ordan bal araklamaktır

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
lay lay lay lay hoppa

POCOHONTAS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.
Yahoo ile mesaj gönder

gerçekten sevgine deyecek onu hakkedecek birini seversen sevmek yalanda olsa gerçekte olsa güzeldir ama gerçek sevgi yalan olmaz gibi geliyor

"Can konağını aramadaysan cansın
Bir lokma ekmek aramadaysan ekmeksin...
Şu nükteyi biliyorsan işi biliyorsun demektir.
Neyi arıyorsan O'sun sen"...
POCOHONTAS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
(!)

Giriş Tarihi: Nov 2006
Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.

Sevgiyi yalan yaşayanlar olabilir ama sevmek asla yalan değildir. Artık kirletilmiş duygulardan biri olsa da, "sevmek", hala gerçekliliğini ve varlığını her şeye rağmen koruyor, kocaman bir yalan diyenlere inat...
Eflin Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
Kültürel Çatışık

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Kuslar guzel, bocekler guzel, hayat guzel, Hoppasinanay yauv...

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Mark Twain (1835 – 1910)

http://www.soundupload.com/pop_audio...u2qydvf4bb5w9b
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Sevmek yalan değildir, çünkü hayatı, Tanrı'yı, insanları seversiniz bu da yalan olamaz, olursa ihanet ettiğiniz örneğin Tanrı'yı sevmek hususunda Tanrı olur ki netice pek bir sıcak ve aksiyon dolu olur, her neyse ama aşk yalandır, yani insanla insan arasında olan, karşı cinsler arası aşk ölümlü ve sahte bir düştür, bence.

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK...
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-11-2007
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Sevmek yalansa biz de yalaniz..

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı