![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Eren Mert
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umut yaşam içindeki tüm pozitif değerlerdir.Elbette umut etmeden yaşanmaz.Umut yaşamın ta kendisidir.Bence umut yaşamsal değerlerin var olması için düşlenen ve olmasını tasarladığımız,arzuladığımız her şeydir.Tıpkı her sabah uyanmak,nefes almak,gözlerini kırpmak gibi.Hayatın içinde hiç negatif bir düşünce ve yaklaşımın umut ile açıklanması mümkünmüdür?
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine nietzsche ye gore umut pandoranin kutusunda kapali kalan 8.kotulukmus digerleri kapagin acilmasi ile yeryuzune dagilirken kapak son anda kapatilmis ve umut icersinde kalmis. umut etmektense birseyler yapmak bize daha faydali olabilirmis, ben buna katiliyor muyum ? sanirim evet, zira umut insani tembellestiriyor, bir seye inaniyorsun ve olacagini umut ediyorsun ona kanalize oluyor ve bekliyorsun, ve bu surecde kaybetiginiz sadece zaman olmuyor, umut insan bunyesi icin iyi bir katalizor sadece, lakin cok fazla ciddiye almamak lazim gelmekte. velhasilkelam benim hala umudum var sarkisi kaybedenler klubunun uyeleri icin vazgecilmezdir. ki ben bu sarkiyi klup demirbasi olarak cok soylerim
benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inad etsem bile bırakmazlar sahibim var benim hala umudum var elveda sana yeter tamam bitsin artık bu dram bu fotoroman ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |