Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 29-01-2008
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: umut etmeden yaşanır mı:?

umut kelime anlamıyla bile karanlıktan aydınlığa çıkmak gibi geliyor bana bazen içim kıpır kıpır oluyor sanki herşey aniden çok güzel olucak istediklerime kavuşacağım herşey ama herşey gönlümce olucakmış gibi geliyor bu düşünceyle bile umudum yükseliyor...evet umut etmeliyim ki herşey daha güzel olsun karamsarlık karamsarlığı getireceğine göre umut etmeli insan....

AKIŞINA BIRAK..
WATER şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-01-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

bu konuyu görünce aklıma hep şu satırlar geliyor
umut gönlümün ekmeği
umar ha umar umar

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 30-01-2008
Eren Mert

beautifulagent nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
beautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandırbeautifulagent herkesin tanıdığı bir insandır

Umut yaşam içindeki tüm pozitif değerlerdir.Elbette umut etmeden yaşanmaz.Umut yaşamın ta kendisidir.Bence umut yaşamsal değerlerin var olması için düşlenen ve olmasını tasarladığımız,arzuladığımız her şeydir.Tıpkı her sabah uyanmak,nefes almak,gözlerini kırpmak gibi.Hayatın içinde hiç negatif bir düşünce ve yaklaşımın umut ile açıklanması mümkünmüdür?
beautifulagent Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-02-2008
sevgi seli

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

umudumu her yeni güne ekerim öylece içimde beslerim umut olmazsa yaşamanın anlamı olmaz benim için...

AKIŞINA BIRAK..
Eski 09-02-2008
Hayalet

LoRD De SeiS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Yaşanmaz.
LoRD De SeiS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
zifiri disi

arwen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

yine nietzsche ye gore umut pandoranin kutusunda kapali kalan 8.kotulukmus digerleri kapagin acilmasi ile yeryuzune dagilirken kapak son anda kapatilmis ve umut icersinde kalmis. umut etmektense birseyler yapmak bize daha faydali olabilirmis, ben buna katiliyor muyum ? sanirim evet, zira umut insani tembellestiriyor, bir seye inaniyorsun ve olacagini umut ediyorsun ona kanalize oluyor ve bekliyorsun, ve bu surecde kaybetiginiz sadece zaman olmuyor, umut insan bunyesi icin iyi bir katalizor sadece, lakin cok fazla ciddiye almamak lazim gelmekte. velhasilkelam benim hala umudum var sarkisi kaybedenler klubunun uyeleri icin vazgecilmezdir. ki ben bu sarkiyi klup demirbasi olarak cok soylerim

benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inad etsem bile bırakmazlar sahibim var
benim hala umudum var

elveda sana yeter tamam
bitsin artık bu dram bu fotoroman
ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan

güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
arwen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
sevgi seli

benimde hala umudum var ya olucak ya da olucak tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman o yarin yüzünü bir daha görek ....

AKIŞINA BIRAK..
Eski 22-02-2008
Yasaklı

Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

yaklaşık 4 sayfa sürmüş. demekki oldukça polemik bir konu.. neden anketi açılmamış ki..
joker cevap, yaşanmaz tabi
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

yaşanıldığını idda edenler vardı ama kanıtlanamadı

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
Yasaklı

Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: CheriCheri Lady Mesajı Gör
yaşanıldığını idda edenler vardı ama kanıtlanamadı
vardı sahiden
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.