![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
koyu beyaz
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() |
son nefesini aldıgın ana kadar umut ederek etmeyerek mutlu olarak olmayarak yasarsın bu bir tercih değildir ki bunun alternatifi ....................... ile yasanmaz deyip yasamı sonlandırmaktır bunu da tasvip etmiyoruz tabi
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Aug 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçenlerde güncelerimi karıştırırken rastlamıştım. Geçen senenin Nisan ayında yazmış olmalıyım. Umudum olmasa kafama sıkardım demişim. Gerçekten de insanı yaşama bağlayan belki de en önemli şey umut. Umutsuz insan yoktur. Benim umudum çok... Ülkeme,milletime, insanlığa dair pek çok umudum var. Kendimden de umutluyum aslında... Ama bunları herkesle paylaşmayacak kadar da kıskancım.
Beni yaşama bağlayan tam olarak ne bilmiyorum ama umudum olmasa kafama sıkardım... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dönüyorsunuz etrafımda..
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umut etmeden yaşanır bence: umudun insana verdiği somut hiçbir şey yoktur ve çoğu zaman kendini kandırmacadan ibarettir...
bunun yerine düzenli bir gelecek tasarımı yapmak ve çabalamak daha doğru ve akıllıcadır bence... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umut hayattan beklenen bir ışıktır aniden bir yerlerden güzel şeyler doğsun ister insan herşey birden bire iyi olsun hayatındaki tüm boş alanlar süprizlerle dolsun ister insan umut budur yenilikleri beklemek .....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Sep 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umut..beklemekkkk....mutluluk...
umudunu kaybedersen mutluda olamassın.. ne de geceleri ışıldayan yıldızlar .. En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...(Herman Amato) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
AnGeL's SmiLe
|
hep bi umut vardır
olmassa olmaz sanıyorum 4 yıl önce defalarca kalp krizi geçirdiği için artık kalbi yeterince çalışmayan amcam aklıma geldi ilk etaplarda iyileşmeyi umudediyordu sonra böyle böyle öleceğini anladığında ve anladığımızda tam bi trajediydi o satten sonrası bizim için herziyarete gelenle helalleşmek ve işte bu kadarmış benim yolum vaktim diyerekten ağlayışlar korkunç bi drama neden oluyordu ev içerisinde ve umut bitmişken yeni yeni hayatı da bitti umut hep vardır uzun ve yakın vadede irili ufaklı umutlar besleriz yaşama dair umutsuzum diyen yalan söyler , mutlu olmak umutlu olmaktan gelir bana göre
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |