Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 18-01-2008
  post #1
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Umut etmeden yaşanır mı?

hayata bağlanma sebebimizdir umut peki nereleri umut ederek yaşarsınız..:?Bekle olur dediğiniz neler vardır..:?

AKIŞINA BIRAK..
WATER Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-01-2008
  post #2
gamlı baykuş..

pera nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: umut etmeden yaşanır mı:?

umut fakirin ekmeğidir....

adalet mülkün temeliydi..mülkümüz yoktu..işte o nedenle bizlere adalet de yoktu!!
pera şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-01-2008
  post #3
sevgi seli

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pera Mesajı Gör
umut fakirin ekmeğidir....
çok anlamlı bir mesaj tşk.ederiz...

AKIŞINA BIRAK..
Eski 18-01-2008
  post #4
gamlı baykuş..

pera nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı

umut.....

sevgi dolu bakışlardı
bir noktada odaklaşan
sımsıkı kollardı
tüm evreni saran
okşayan bir eldi
bir şarkıydı söyleşilen
yeni açan çiçekti
sokakta oynayan çocuk
çocuk gülüşlerinde
yağmur dolu bulut
veya beklenen mektuptu
umut..

adalet mülkün temeliydi..mülkümüz yoktu..işte o nedenle bizlere adalet de yoktu!!
pera şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-01-2008
  post #5
sevgi seli

çokk etkiliyici tşk.pera

AKIŞINA BIRAK..
Eski 18-01-2008
  post #6
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Umut ediyorum ki birgün daha iyi bir insan olacağım .Umut ediyorum ki birgün senin özlediğin gibi biri olacağım .Umut ediyorum ki bir gün benim özlediğim kadar sende beni özleyeceksin .Umut ediyorum ki birgün bede seni göreceğim.

Işığa perde arama .İkiyüzlülük yeter.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter.
hkbayram Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-01-2008
  post #7
sevgi seli

umut etmeden yaşamak imkansız elbette ama bazen her insan içinden karamsarlaşabilir önemli olan zamana bırakmak beklemek umut zaten bir süprizi beklemektir ve aniden hayatının olumlu yönden değişmesini istemektir bakalım ne göreceğiz şu yalan dünyada....

AKIŞINA BIRAK..
Eski 18-01-2008
  post #8
Yasaklı

Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

her taraftaki her karedeki "anı yaşa" sloganlarından sonra böyle bir konu bana çok nostaljik geldi..
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-01-2008
  post #9
sevgi seli

Alıntı:
Yazan: sezgin Mesajı Gör
her taraftaki her karedeki "anı yaşa" sloganlarından sonra böyle bir konu bana çok nostaljik geldi..
nostaljik derken ben zaten 1970 yıllarında gibi yaşayan bir insanım...
geçmişe saygım çoktur özellikle bu devri baz alacak olursak geçmiş daha güzel

AKIŞINA BIRAK..
Eski 18-01-2008
Yasaklı

Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: WATER Mesajı Gör
nostaljik derken ben zaten 1970 yıllarında gibi yaşayan bir insanım...
geçmişe saygım çoktur özellikle bu devri baz alacak olursak geçmiş daha güzel
O zaman demekki ikimizde aykırıyız. O dönemde çocuktum ama günümüzün felsefesi bende saygı uyandırıyor. Bu günü yaşıyorum. (tabi fırsat buldukça)
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı