![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
çöllere zimmetli bulut
Giriş Tarihi: Dec 2007
![]() |
evet,insanların baştaki yazıda anlattığınız tezatları ve garabetleri konusunda haklısınız...
bir de bu konun şu tarafı var ki,baştan sona ilginç..bizim çok garip diye düşündüğümüz bir insan için de biz en az o kadar garip olabiliyoruz...yani bu normları denetleyen,normal veya anormal diye sınıflandıran bir hayat mekanizması yok...bu halde hepimiz bir garipler topluluğunu oluşturan bireyleriz. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Shiny
|
Ben garibim,evet.Çok garipliklerim vardır,yetkim olsa tüyleri ürpertirdim şu an.
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından, işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu garipligin nedenini dusunmek ayrica bir gariplik midir acaba ? ha evet hayat da garip vapurlar filan (bkz.islik smileyi)
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
Garip değil aslında. Geçende Kadıköy'de idim. Bir kadın sesinin en ince telinden bir sızlanma ile kalem satıyor.. Eşim dayanamadı 1-2 kalem aldı 4-5 kalem parası sıkıştırdı kadının eline..
Sonra yarabandı satan biri geldi.. "Yarabandı 50 kuruş" diyor ama hava deli güneşli kimse dönüpte bakmıyor.. Bir iki tur dolaştı oralarda. Üçüncü turuna geldi ve aniden sinirle yerde duran pet şişeye bir tekme atıp.. "nerden aldıysam bunu! burada da yara bantı satılmazki!" deyip... Hızla uzaklaştı.. İliklerime kadar işleyen öyle bir deşarjdı ki, koşa koşa adamın peşinden gittim. Köşeler döndüm. Sonunda buldum 1 yarabandı aldım elinden hızlıca, 3-4 lira bırakıp diğer eline geri döndüm
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
aslında insanlar garip değilde dengesiz bir anları bir anlarını tutmuyor kimi zaman biri için kırk takla atarken bazende aman umrunda bile değilsin tavrı içine giriliyor oysaki severse değer verirse bir insan sevmiştir ama hayat şartları bazen o kadar zorluyor ki kimi zaman insanlar kimlik değiştirebiliyorlar önemli olan elbette sonradan farkına varıp bazı hataları kapatmaya çalışmak ama hepimiz insanız hatalarımız var bile bile de hata yapıp kalp kırmanın bir anlamı yok nasıl olsa bu beni affeder demenin adına gariplik denir bence..
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |