![]() |
|
||||||||
| Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
dönüyorsunuz etrafımda..
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ya ben hep duvara konuştum ya da duvarın içinde insanlar vardı..."
yılmaz erdoğan... (bana bir şeyhler oluyor) ya da biz diyelim ki: "insanlara seslendim, ya onlar duvardı ya da duvara seslendim ardında insan vardı..." |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
AnGeL's SmiLe
|
karmaşık canlılarız vesselam her ne kadar her hepimizin varoluşu aynı olayların tezahürüyle gerçekleşse de ...bizi karmaşık yapan şey se bizi vareden olguların birbiriyle çatışmasından galiba mantığımız ve duygularımız kendi içimizde büyük kaoslara neden olur ki dışarıdan bakıldığında bu kaosun görünmesi hiç de anormal değil
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
evet gerçekten garip yanlış numara kardeşim diyorum neden yanlış diyor bazen bu ülkeden aaaaaaaa diye bağırıp kaçmak istiyorum.
ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
![]() Bir de bunun evimi arayıp da neredesin diye soran versiyonu mevcut, "sinemadayım kapatmak zorundayım" diyerek kapatmak gayet iyi oluyor bunlara. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |