Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Felsefe

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-09-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: İnsanlar Ne Garip Değil mi? Neden Acaba?

Kişiliklerin, sosyal çevrenin ve bu çevrenin yeterliliği, kişilerin egoları, hayalleri ve elde etme istedikleri onları farklı kılar ve daha nice sebepler... Bu maddeler bizlerde frklılık gösteriyorsa bize yabancı oalcağı için evet insanlar gariptir deriz

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-09-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Hepimizde gariplikler vardir diger pencereden bakinca.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

"ya ben hep duvara konuştum ya da duvarın içinde insanlar vardı..."
yılmaz erdoğan... (bana bir şeyhler oluyor)

ya da biz diyelim ki:
"insanlara seslendim, ya onlar duvardı ya da duvara seslendim ardında insan vardı..."

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
Kuyucan

malleus maleficarum nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
malleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandır

hiç bıdı bıdı yapmicam..daha kendini anlamadan başkalarını anladıklarına inanmalarından dolayı, diyorum..

viva la muerte.
malleus maleficarum Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
AnGeL's SmiLe

NisYaN nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Blog Mesajları: 2
NisYaN bir mücevherdirNisYaN bir mücevherdirNisYaN bir mücevherdir

karmaşık canlılarız vesselam her ne kadar her hepimizin varoluşu aynı olayların tezahürüyle gerçekleşse de ...bizi karmaşık yapan şey se bizi vareden olguların birbiriyle çatışmasından galiba mantığımız ve duygularımız kendi içimizde büyük kaoslara neden olur ki dışarıdan bakıldığında bu kaosun görünmesi hiç de anormal değil

NisYaN Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
İnsanlar Ne Garip Değil mi? Neden Acaba?
Çünkü deniz seviyesinde saf su yüz derecede kaynar.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

evet gerçekten garip yanlış numara kardeşim diyorum neden yanlış diyor bazen bu ülkeden aaaaaaaa diye bağırıp kaçmak istiyorum.

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Cheri Cheri Mesajı Gör
evet gerçekten garip yanlış numara kardeşim diyorum neden yanlış diyor bazen bu ülkeden aaaaaaaa diye bağırıp kaçmak istiyorum.
Konu salağı diyoruz biz o tiplere genelde...

Bir de bunun evimi arayıp da neredesin diye soran versiyonu mevcut, "sinemadayım kapatmak zorundayım" diyerek kapatmak gayet iyi oluyor bunlara.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-10-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Evet ya neden acaba ??

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı